Shoplog IJhallen Amsterdam - GlowofbeautyGlowofbeauty

18 mei 2017

Yes, daar is ‘ie dan: de shoplog van al mijn aankoopjes die ik zaterdag bij de IJhallen deed! Ik heb een hoop kledingitems gekocht voor extreem weinig geld en het leek me leuk om alles aan jullie te laten zien. Kijk mee!

De IJhallen

Voor wie niet precies weet wat de IJhallen zijn: lees dit artikel eventjes. Deze postte ik afgelopen maandag en ik laat je er precies zien wat de IJhallen nou eigenlijk zijn, inclusief tips om de beste koopjes te scoren.

Voor nu even heel kort samengevat: bij de IJhallen in Amsterdam vindt elke maand een enorme tweedehandsmarkt plaats waar heel veel mensen hun kleding en soms ook meubels en andere spulletjes verkopen. Voor hele lage prijzen!

Ik ben afgelopen zaterdag bij de IJhallen geweest. En ik heb een hoop mooie items weten te scoren!

Shoplog IJhallen

Leren tasje – €8

Toen ik de markt op stapte, viel mijn oog al bijna meteen op een vrouw die allemaal mooie leren tasjes verkocht. Na een beetje onderhandelen (ik heb afgedongen van 15 naar 8 euro, yesss) kocht ik uiteindelijk dit bovenstaande tasje van haar.

Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n tasje. Mijn criterium was dat er een waterflesje in moest passen. Hij moest dus niet te klein zijn, dat vind ik onhandig. Dit tasje is qua grootte perfect!

Vans independent shirt – €2

Alvast even een waarschuwing van tevoren: ik heb deze foto’s direct gemaakt nadat ik terug kwam van de markt. Er is dus nog niks gewassen of gestreken en sommige kleding is ook nog nat van de regen. Ik hoop dat je daar even ‘doorheen’ kunt kijken.

Dit shirtje van VANS kocht ik bij een kraampje met allemaal skaterkleding. Hij lijkt me erg leuk in combinatie met een mom jeans!

2 wollen truien – €1

Ja, serieus: ik kocht deze twee donkerblauwe truien voor maar 50 cent per stuk. De een van een merk wat ik niet ken en de ander van McGregor. Als het goed is gaat het om een fijne kwaliteit dus!

Kanten top – €3

Deze kanten top is nog in een helemaal goede staat. Ik vind hem zo mooi, dat kant is zo gedetailleerd! En hé, wat is 3 euro nou voor zo´n item?

Adidas vest – €4

Haha, ik vind dit echt zo’n sjonnievest, heerlijk! Ik houd wel van die look. Ik kocht hem van een man van rond de 30 die er graag vanaf wilde.

Wollen truitje – €2

Dit truitje is gemaakt van echt lamswol. Een fijne basic om in de kast te hebben, dacht ik zo! Helaas kwam ik er thuis achter dat een stukje van de naad onder de oksel open was. Gelukkig viel dat nog wel dicht te naaien, dat was zo gedaan. De kleur van het truitje is zeeblauw.

Blouse jurkje – €1

Oké, dit jurkje ziet er op deze foto niet zo mooi uit, maar dat komt omdat hij nat was van de regen en een beetje verfrommeld. Het is een luchtig jurkje van blousestof. Hij lijkt me heel fijn voor in de zomer!

Shirtje – €1

Een simpel, losvallend blauw shirt van Chasin. Weer een fijne basic!

Wollen trui – €5

Deze wollen trui was ietsjes duurder omdat hij van 100% lamswol is gemaakt en nog helemaal in goede staat is. Hij is wel behoorlijk groot, ik moet nog even kijken of ik hem goed pas of niet. Zo niet, dan wil ik misschien proberen om hem wat te laten krimpen door hem te wassen. Iemand tips hiervoor?

Trui Nike – €12,50

Deze trui kocht ik bij een stand met alleen maar vintage kleding. Hij was behoorlijk wat duurder dan de rest, maar ik was al een tijdje naar zo’n soort trui op zoek en had er wel wat meer voor over.

Shirtje – €2

Nog een simpel shirt!

Mom jeans – €3

Toen ik deze jeans kocht, heb ik hem eerst even gepast. Helaas was er geen spiegel aanwezig en kon ik dus niet precies zien hoe hij zat. Ik heb hem toen toch maar gekocht, op de gok.

Eenmaal thuis bleek hij best groot te zijn. Bij mijn heupen zit hij goed, maar de pijpen zijn behoorlijk wijd en lang. Misschien dat ik er nog een stukje vanaf knip, zodat hij wat beter zit!


Dit waren mijn aankoopjes bij de IJhallen! Wat vind jij het leukste item?

Liefs Anniek

21 comments on “Shoplog IJhallen Amsterdam”

  18 mei, 2017

  Hele leuke items heb je geshopt!


  18 mei, 2017

  Wat zitten er leuke items tussen, zeker voor zo’n mooi prijsje!


  18 mei, 2017

  Dit zijn echt geweldige koopjes voor geen geld! Dat VANS shirtje is supertof maar die van Nike ook vind ik. En dan die mom jeans! Nu wil ik ook heeeeeeel graag een keer naar de IJ-hallen. Malou x


  18 mei, 2017

  Wat ben je goed geslaagd zeg! Ik ben al best vaak bij de ijhallen geweest, maar je moet altijd maar net geluk hebben :) leuke items!


  Linda
  18 mei, 2017

  Heel erg leuke aankoopjes!


  18 mei, 2017

  Wauw je hebt echt gave items gescoord! X


  18 mei, 2017

  Superleuk en echt heel goedkoop! Ik zou die trui gewoon niet laten krimpen, met een strakke broek en (wit) blouseje eronder staat het vast heel leuk.

  Anniek
  18 mei, 2017

  Ik heb de trui gisteren even echt goed gepast, en uiteindelijk valt het gelukkig mee hoe groot hij is! Hij is wel flink oversized, maar nog wel heel goed draagbaar :) Dus dat is fijn, dan ga ik hem inderdaad niet laten krimpen!


  18 mei, 2017

  Ahh wat een superleuke vondsten allemaal! Na al je artikeltjes over de IJ hallen wil ik echt graag eens gaan! :)

  Anniek
  18 mei, 2017

  Ah yay, ik heb je enthousiast gemaakt! Leuk! En zeker eens gaan!


  18 mei, 2017

  Wat een leuke items!


  18 mei, 2017

  WOAH, ik moet precies toch ook maar eens een bezoekje brengen daar, amai wat een koopjes, goh!

  Anniek
  18 mei, 2017

  Ja, bizar hè! En moet je doen, ik denk dat je het erg leuk zal vinden! :)


  18 mei, 2017

  Oh, liefde voor de Ijhallen. Heerlijk rondstruinen.


  18 mei, 2017

  Oh wat een leuke items allemaal! Geweldig dat je zo’n geweldige stuks kon scoren voor zo’n lage prijsjes!


  19 mei, 2017

  Dit zijn allemaal super mooie vondsten! Ik vind het altijd heerlijk om over de ij-hallen te struinen :)


  20 mei, 2017

  Wat heb je veel leuks gekocht zeg! Jeetje. Dat leren tasje voor maar 8 euro springt er zeker tussenuit maar de rest is ook zo leuk! Ik wil er ook een keer naartoe.


  21 mei, 2017

  Oeh leuke dingen heb je gekocht! De vorige keer dat ik bij de Ijhallen was, heb ik uiteindelijk 16 dingen gekocht, oops. Maar het is allemaal zo leuk en goedkoop!


  22 mei, 2017

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben echt fan van het leren tasje en de kanten top :)


  23 mei, 2017

  die sporty dingetjes zijn zo leuk! vooral als ze ook nog vintage / 2dehands zijn ofzo.


  24 mei, 2017

  Wat een leuke dingen zeg! <3 en zo goedkoop allemaal. Lijkt erop dat ik ook eens naar de IJhallen moet gaan!