SHOPLOG / Kringloop, Only, New Yorker & EpisodeGlowofbeauty

8 juni 2016

Als je geen video meer wilt missen kan je je hier abonneren!

Zelf ben ik echt gek op het bekijken van dit soort video’s, en jullie worden er ook altijd mega enthousiast van: SHOPLOGS! In de vorige vlog zag je dat ik in Utrecht aan het shoppen was, en vandaag laat ik je al mijn aankoopjes zien! Enjoy!

Liefs Anniek

9 comments on “SHOPLOG / Kringloop, Only, New Yorker & Episode”

  8 juni, 2016

  In vintage winkels kan je soms echt pareltjes terugvinden! Best wel cool dat die atlas al zo oud is én dat er lege pagina’s in zitten die je nog zelf kunt versieren. Ik ben alvast erg benieuwd naar hoe het er uiteindelijk gaat uitzien met alle foto’s erin.

  Anniek
  8 juni, 2016

  Ja, leuk hè! Als ik ermee aan de slag ben geweest zal ik het resultaat laten zien!


  8 juni, 2016

  Wat een super leuke items zeg!


  8 juni, 2016

  Je hebt mooie en leuke dinge gekocht. DIe leren achterkant van de LG vind ik wel gaaf, ook al ben ik geen LG fan


  8 juni, 2016

  Ah leuk zeg, ik vind het altijd zo knap hoe jij al die pareltjes vind!


  8 juni, 2016

  Wat een leuke items! De atlas vind ik heel erg leuk en je idee klinkt ook leuk! xx


  8 juni, 2016

  Wat een megamooie items heb je geshopt! Die atlas is zo ontzettend gaaf<3 X


  8 juni, 2016

  Oude landkaarten zijn zoveel mooier dan de nieuwe! Het lijkt me dan ook best gaaf om een heel groot exemplaar aan de muur te hebben.


  9 juni, 2016

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik ben vooral fan van de jeansshort :)