Shoplog Only & Simon Lévelt

muscle tee

Hi girls! Afgelopen week ben ik eventjes naar de stad geweest, en ben ik een aantal leuke items tegengekomen, die ik niet kon laten liggen. Ik kwam net terug van mijn állerlaatste schooldag (boeken inleveren), en ik vond dat ik het wel verdiend had. :) Ik vond het aantal items dat ik gekocht heb niet genoeg voor een filmpje, dus daarom dit keer een shoplog in artikelvorm! Kijk je mee?

shoplog only

Rond deze tijd is er altijd dikke sale in de meeste kledingwinkels, zo ook bij de Only, waar ik de kleding uit deze shoplog kocht. Als allereerst viel de bovenstaande muscle tee me op. Hij heeft een heel apart kleurtje, een beetje tussen pastelblauw, lavendel en grijs is, best wel gaaf! Het model van een muscle tee vind ik erg fijn, maar tot een klein poosje geleden had ik er nog maar één, in een lichtgroene kleur. Nu heb ik er ook eentje in een wat neutralere kleur, dat is toch iets makkelijker te combineren. Het lijkt me mooi om deze samen met een maxi rok te dragen!

bordeaux rode top

Deze losvallende, bordeauxkleurige top kostte maar 3 euro, en zulk soort hemdjes vind ik altijd handig. Ik had twee sale artikelen uitgezocht, en omdat voor alle sale items bij de Only gelde: 3=2, kon ik er nog een item bij kiezen. Zo’n simpele top als dit is op ontelbaar veel manieren te combineren, ik vind dit soort modellen altijd heel fijn om als basic item te dragen.

streepjesvest lang

lang vest strepen only

Lange vesten: I love it! Ik zie regelmatig mensen op straat lopen met een vest tot over hun knieën, en ik vind dat zo gaaf staan! Zeker gecombineerd met een kort, destroyed shortje, een gouden horloge/armband en met bijvoorbeeld zo’n losvallend topje als het item dat ik hiervoor liet zien, vind ik het heel leuk staan.

Met de gedachte ‘ik wil nog een lang vest’ in mijn achterhoofd, viel dit streepjesvest me meteen op. Hij is niet zo lang dat hij echt tot op je knieën komt, maar hij is wel langer dan een normaal vest. De print is lekker simpel, maar wel leuk te combineren. Daarnaast is hij ook fijn om op een frisse zomeravond over je korte mouwen t-shirtje aan te doen. Het geeft net wat extra warmte en is lekker praktisch.

destroyed shortje

opgerolde pijpen shortje

Ik heb laatst mijn shortjes van vorig jaar gepast, maar ze zijn helaas iets te strak geworden. Tijd voor een nieuw shortje dus! Ik ben al een hele poos op zoek naar een highwaisted, destroyed shortje, maar met mijn smalle heupen is het lastig om een goed passend model te vinden. Toen kwam ik dit shortje tegen, die niet highwaisted is, maar wel een beetje destroyed. Daarnaast kun je broekspijpen zelf oprollen tot een hoogte die jij fijn vind, wat ook wel prettig is. Je kunt hem zo kort en zo lang maken als je zelf wilt.

simon levelt thee japanse kers

Dan even iets heel anders: een zakje losse thee van Simon Lévelt! Al een poosje wilde ik graag een lekker thee’tje kopen bij de Simon Lévelt, maar telkens kwam het er maar niet van. Afgelopen week kwam ik langs hun winkel, en ik kon het niet laten om even naar binnen te gaan. 10 minuten later kwam ik eruit met dit zakje thee :) Het is een hele lekkere groene thee, die een beetje zoetig is door het kersenaroma dat erin zit. Ik denk dat dit een favoriet gaat worden! De prijs valt reuze mee: 2,80 voor 100 gram.

Zo, dat waren alle nieuwe aankoopjes weer! Ik ben vooral heel erg blij met de thee (hij is ZO lekker), en het vest ga ik komende zomer veel dragen vermoed ik. Ik denk dat de volgende shoplog aan het eind van de zomer online komt, ik weet wel zeker dat ik in Frankrijk ook wel een aantal leuke spulletjes ga shoppen ;)

Wat vind jij het leukste item?

Liefs Anniek

 

16 reacties

 • Reply
  Petra
  19 juli, 2014 at 07:22

  de kleur van het bordeauxkleurige topje vind ik supermooi…..

 • Reply
  Katrien
  19 juli, 2014 at 08:05

  Oh leuke aankopen, zeker het shortje lijkt me echt mooi, als je het aan hebt! Zelf draag ik nooit echt muscle tee’s, ik weet niet waarom… Ik vind het wel mooi staan bij anderen! Grappig dat je zegt dat je vooral met de thee blik bent hahah.

 • Reply
  Eva Realitijd
  19 juli, 2014 at 08:24

  :o die thee lijkt mee heerlijk! Goed geshopt! :)

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  19 juli, 2014 at 09:39

  Leuke items gekocht!
  Die thee lijkt mij ook echt wel lekker

  Liefs
  Karlien

 • Reply
  Liese
  19 juli, 2014 at 09:48

  Leuke items! Vooral die gestreepte vest lijkt me heerlijk voor de zomer <3

 • Reply
  Tineke
  19 juli, 2014 at 09:59

  Hele leuke aankopen, dat vest is erg leuk!
  Liefs

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  19 juli, 2014 at 10:45

  Leuke basics heb je gekocht :)

 • Reply
  Sanne❋
  19 juli, 2014 at 11:00

  Ik ben zo benieuwd naar die thee! En basics zijn altijd goed/leuk :)

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  19 juli, 2014 at 16:03

  Wat een leuke aankopen! Dat vest vind ik echt super mooi!

 • Reply
  Joyce
  19 juli, 2014 at 17:51

  Leuke dingen heb je gekocht! Wat een goeie deal ook die kledingstukken, lekker goedkoop! :)

 • Reply
  sistersandsisters
  19 juli, 2014 at 19:16

  leuke items en de vest lijkt mij echt heel erg leuk x x

 • Reply
  Mirjam
  19 juli, 2014 at 21:03

  Leuke shoplog, vind je ketting en het vestje erg leuk! En die thee lijkt me erg lekker, ik gebruik zelf ook vaak losse thee en dat is toch zoveel lekkerder!

  • Reply
   Anniek
   20 juli, 2014 at 09:58

   Ja, klopt, en ik vind dat het ook altijd zo’n klein ‘luxegevoel’ geeft!

 • Reply
  Justine
  19 juli, 2014 at 23:07

  Leuke items heb je gekocht. Die thee lijkt me ook erg lekker. Had alleen nog nooit van Simon Lévelt gehoord. (Oeps?)

  • Reply
   Anniek
   20 juli, 2014 at 09:57

   Dan moet je echt eens langs de winkel van Simon Lévelt gaan! Het is een hele leuke koffie en theewinkel, ik kan mijn ogen er echt uitkijken :)

 • Reply
  Lyana
  20 juli, 2014 at 15:02

  De streepjestrui lijkt me super vallen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.