Shoplog: The Bodyshop, Ici Paris, Bershka en C&A

Hooooi, ik heb de laatste tijd wat dingetjes gekocht. Namelijk een lipsmacker, een reiniger van de Bodyshop en nog wat kleren.

Als eerste de lipsmacker.

Mmmmmm, ik heb de smaak Fanta. Dat is mijn favoriete drankje! En oeeh wat is ie lekker. Waar ik wel mee moet uitkijken is dat ik het niet te vaak op doe. Dan worden mijn lippen er zo aan gewend dat ze juist droog worden. Maar dit was zeker een goede koop. Hij kostte rond de 2,50

Het leuke van iets kopen bij de Ici Paris; Je krijgt een leuk pakket met testertjes mee! Dit zat erin:

 • Een boekje van het Nagelmark Sally Hansen. Sally Hansen is een manicuremerk en heeft naast heel veel kleurtjes nagelak ook heel veel verzorgende producten in het assortiment. De foto op het plaatje vond ik wel erg vet met al die kleurtjes :)

 • Dit super leuke ‘boekje’van Lancome. Op die lippen zit een kleur lippenstift van Lancome. Dit kun je eraf halen en dan op je lippen doen. Eronder staat welke nummer het is en zo kun je dus de lippenstift testen!

 • Een super lekker geurtje van Givenchy. Ik dacht mmm de ga ik kopen. Toen dacht ik, Oh nee, zal wel heel duur zijn):

 • Nog een geurtje van Givenchy. Deze was iets minder lekker(vond ik). Althans, hij was wat overheersender, wat doordringender.

Ook heb ik deze reiniger van de Bodyshop gekocht. Het is een foam cleanser wat betekent dat er schuim uit komt. Ik zit nog steeds na te denken hoe dat kan. Eerst is het vloeibaar en dan pomp je en dan komt er schuim uit. Ik vind het iniedergeval heel cool. Ik heb ‘m nog niet zo lang maar ik ben er tot nu toe heel tevreden over!

Deze trui heb ik in de C&A gekocht. Ik dacht eerst dat hij niet zo leuk zou staan maar toen ik hem ging passen vond ik hem super leuk!

Dan had ik nog (spijker)broeken nodig. Deze komt van de Bershka, het is gewoon een simpele broek. Maar hij zit lekker en ik vind het een leuk kleurtje. Ik heb ook nog een broek bij de C&A besteld dus ik ben benieuwd of die leuk staat!

Dit was het weer voor deze keer, ik ben heel blij met mijn koopjes!

Heb jij nog wat geshopt???

Xx Esther

1 reactie

 • Reply
  kipmango
  24 november, 2012 at 11:16

  oeeh die trui is echt leuk Esther! staat je leuk x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.