Sleek blush by 3 palette ‘Lace’

De kleuren spatten van het scherm af, zo fel is dit paletje van Sleek. Toen ik bij het Sleekschap in Schotland stond, kon ik deze niet laten liggen! Dit palet bevat 3 prachtige kleuren blush, waaronder één die wel heel erg veel op ‘Rose Gold’ lijkt.

DSC00081-001De verpakking

Het doosje is net als alle andere doosjes van Sleek; mat zwart met ‘Sleek makeUP’ in glanzende letters. Chique en makkelijk in de hand.

In totaal zit er 20 gram aan blush in het doosje, dat is omgerekend 6,66 gram. Ter vergelijking, in mijn Essence Silky Touch blush zit 5 gram, dus 6,66 gram is top!

DSC00072-001

DSC00073-001

De swatches

Ik heb het palet ‘Lace’ gekocht. Ik geloof dat er nog 2 of 3 andere paletten waren waar je uit kon kiezen.In het palet zitten drie kleuren:

– Een oranje/peachkleur, genaamd Crochet

– Een roze kleur met een prachtige gouden glans, Guipure

– Een felle roze/rode kleur, Chantilly

De middelste kleur, Guipure, lijkt ontzéttend veel op de bekende blush ‘Rose Gold’ van Sleek. Ik heb ze naast elkaar geswatched en zo op het oog leken ze precies hetzelfde. Hij heet dus wel anders, maar ik vermoed dat het gewoon dezelfde is.

DSC00079-001

DSC00080-001

Dan over naar de swatches! Ik vermoedde al dat ze enorm fel en gepigmenteerd waren, en inderdaad, deze blush moet je voorzichtig aanbrengen, anders krijg je clownswangetjes. :) Dit kan je doen door je blushkwast er heel licht in te dippen en dan goed af te tikken. Een waaierkwast kan ook handig zijn.

DSC00181-001

Hierboven zie je de kleuren, lekker fel! De eerste kleur is een mooie warme oranje en hij heeft veel pigment, eigenlijk alle 3 de kleuren dus wel.

De tweede kleur is mijn favoriet, Guipure. Het is een lichte roze kleur met een hele mooie gouden glans erin. Hij schittert prachtig in het zonlicht, maar ook als de zon niet zo goed schijnt zie je de glans nog.

De meest rechtse kleur is een felle roze kleur. De eerste keer dat ik deze aanbracht, deed ik het met een waaierkwast en kwam er nog veel te veel kleur vanaf! Maar als je deze lichtjes aanbrengt is hij heel erg mooi.

DSC00081-001

Wauw, wauw, wauw, wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben heel erg blij met dit prachtige blush palet van Sleek. Het is een mooie, praktische verpakking en het zijn prachtige kleuren. Je moet wel erg oppassen dat je niet teveel blush in één keer pakt.

Bij de Superdrug heb ik hier 10 pond voor betaald, dat is ongeveer 13 euro. In Nederland is hij niet te koop, maar wel in webshops zoals www.boozyshop.nl.

XX Anniek

2 reacties

 • Reply
  Françoise
  14 augustus, 2013 at 08:47

  ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Françoise
  14 augustus, 2013 at 08:47

  trouwens, volgensmij verkopen ze dit ook bij themakeupspot.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.