Ik legde de sneeuw + het optuigen van onze kerstboom vast

Gisteren werd ik wakker en zag ik grote, witte vlokken uit de lucht dwarrelen. Wauw, sneeuw! In de loop van de dag viel er steeds meer, tot er op een gegeven moment wel tien centimeter sneeuw lag. Ik kon het natuurlijk niet laten er een hoop mooie plaatjes van te schieten! Ook tuigde ik samen met mijn moeder de kerstboom op, wat ik voor je heb vastlegd. Vandaag dan ook een ultiem gezellige blogpost, kijk lekker mee!

Zondag 10 december 2017

Ik had om me heen hier en daar wel gehoord dat er dit weekend wat sneeuw zou kunnen vallen, maar dat er ruim tien centimenter sneeuw zou vallen, dat had ik totaal niet verwacht! Misschien dat ik er daarom nog wel extra van genoot.

Ik vind het altijd zoiets magisch hebben, sneeuw. Een wit laagje dat alle hectiek van het alledaagse leven bedekt, rust en stilte brengt, volwassenen weer even kind laat zijn. En oh, die eerste stappen in nog onaangeraakte sneeuw, dát is fijn!

Wat plaatjes uit de tuin

Ik was dit weekend bij mijn ouders. Mijn ouders hebben een tuin met een vijvertje en een hoop planten, en wat zag dat er betoverend uit met een laagje sneeuw er overheen!

Haha, natuurlijk moest er ook wel even wat gegooid worden!

Ik droeg gisteren deze ontzettend fijne donkergroene trui. Ik kreeg hem opgestuurd van American Vintage, een kledingmerk die vooral veel minimalistische items (van fijne stoffen!) in de collectie heeft. Dit cadeautje kwam precies op het goede moment. De trui is gemaakt van kasjmier waardoor hij enorm zacht en warm is, perfect met dit gure weer.

De kerstboom optuigen

Dit weekend was het tijd om de kerstboom op te tuigen! Mijn moeder had hem afgelopen vrijdag al gekocht, maar wachtte met het opzetten totdat ik thuis was. Het is zo gezellig om dat samen te doen.

Mijn ouders kopen vaak een wat kleiner kerstboompje. Hierboven zie je die van dit jaar, nog helemaal kaal. Liefje hè?

Eerst de lichtjes erin.

Dit zijn alle versieringen die we in de kerstboom hebben gehangen. Die popjes zijn mijn favoriet!

Natuurlijk ook kerstkransjes ??

En is dan het uiteindelijk resultaat! Zo’n boompje geeft altijd zo iets gezelligs, ik houd ervan.

De rest van de dag heb ik veel naast de kachel gezeten. Genieten van het uitzicht op de kerstboom en de sneeuw buiten, en lekker wat warms erbij.


Heb jij gisteren ook lekker kunnen genieten van de sneeuw? Ik hoop voor je dat je er niet teveel last van hebt gehad qua reizen of iets dergelijks, maar dat je er vooral de mooie kanten van hebt ervaren!

Een hele fijne week gewenst leukerds!

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Eline
  11 december, 2017 at 07:22

  Ah wat een ontzettend fijne plaatjes om naar te kijken! Ik heb dit jaar mijn eigen kerstboompje opgetuigd, het voelt zo fijn.

 • Reply
  Nausikaä | Fashionatic
  11 december, 2017 at 11:17

  Hele mooie foto’s en wat een schattige kerstboom! :) XX

 • Reply
  Quinty
  11 december, 2017 at 12:42

  Sinds wij zaterdagmiddag de kerstboom hebben opgetuigd, begon het met sneeuwen. Echt magisch. Aan het eind van de zondagmorgen zijn mijn zusje en ik een wandeling gaan maken door de sneeuw. Echt een perfect weekend!

 • Reply
  Manon
  11 december, 2017 at 17:05

  Wat een mooie foto’s en het boompje is erg leuk geworden!

 • Reply
  Nienke
  14 december, 2017 at 17:03

  Wat een mooie plaatjes. Vooral hoe alles zo bedekt is onder die witte laag sneeuw. Ik geniet echt van dit soort beelden. En wat een lief kerstboompje hebben jullie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.