Spotlights aan voor: FA Pink passion en Palmolive Turkisch Bath

Nadat ik alle foamshowers en de douchegels van Kneipp de hemel in heb geprezen is het nu tijd om 2 andere douchegels in het zonnetje te zetten. Helemaal in de ban van alle heerlijke geuren en geinige substanties ben ik deze 2 helemaal vergeten. En dat terwijl o zo lekker zijn! Dus het is tijd om het recht te zetten! Over welke douchegels ik het heb? FA pink passion en Palmolive turkisch bath.

Douchegels Fa en Palmolive 005

Tadaa dit zijn ze dan. Hoewel de substantie van deze douchegels niet zo bijzonder is(geen schuim :) verdienen ze zeker een plekje op mijn fijne productenlijst. En dit komt door de heerlijke geur die beide douchegels hebben.

Douchegels Fa en Palmolive 008

Pink passion is een extreem zoete geur. En dat vind ik als beruchte zoetekauw geweldig! Steeds wanneer ik deze douchegel ruik wordt ik weer vrolijk. En hij verveelt ook niet en maakt me ook zeker niet misselijk. Deze ruikt heel erg naar het parfum So in love die ik laatst gereviewd heb. Net zo lekker zoet. De flacon ziet er natuurlijk ook al helemaal zoetig uit! Knalroze!

Douchegels Fa en Palmolive 007

Dan Turkisch Bath. Deze verschilt heel erg met Pink passion. De geur is niet zoet maar heel wellness-center-achtig. Is dat duidelijk, haha. Ik kan niet zo 1,2,3 zeggen waar hij naar ruikt qua vrucht ofzo. Maar deze is zeker geschikt als je jezelf een relaxmomentje gunt. Ik kom met deze douchegel helemaal tot rust. Over de flacon heb ik niet zoveel te zeggen. Hij is handig in gebruik en ziet er gewoon goed uit! Het spul is mintgroen wat lekker rustig en relaxed overkomt.

Douchegels Fa en Palmolive 010

Wat ik een groot voordeel vind aan allebei is dat ze een klikdop als opening hebben. Dit werkt lekker praktisch en zuinig. En deze douchegels gaan ook lekker lang mee want het zijn grote flessen.

Douchegels Fa en Palmolive 004

Zoals ik al zei zijn dit dus hele fijne douchegels! En het is zeker de moeite waard om ze een keer uit te proberen. Voor de prijs hoef je ze ook zeker niet te laten liggen. Die van Fa kost geloof ik rond de 3 euro en die van Palmolive rond de 2. Maar er zijn vaak genoeg acties! Zo kostte laatst alle palmolive douchegels maar 1 euro bij de c1000!

Xx Esther

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.