Dit is een hectische tijd voor mij

zonsondergang-water

Het begin van een nieuwe studie, heel veel nieuwe mensen leren kennen, werken, lange avondjes bij mijn studentenvereniging en tussendoor nog een hoop bloggen en werken. De afgelopen weken waren een best wel hectische tijd voor mij. Vandaag praat ik je bij over mijn leven en mijn plannen voor de komende tijd!

Studeren

Op 1 september had ik mijn allereerste college. Inmiddels zijn we alweer bijna een maand verder, ben ik bijna elke dag op de Vrije Universiteit in Amsterdam te vinden en heb ik mijn eerste tentamen al achter de rug. Kortom: ik zit al volop in het studentenleven!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dit jaar begonnen aan de studie Communicatiewetenschappen (check hier wat Communicatiewetenschappen inhoudt en waarom ik ervoor gekozen heb!). Ik was vrij zeker over mijn keuze voor deze studie, en inderdaad: tot nu toe bevalt het me hartstikke goed! De onderwerpen zijn interessant en ik heb leuke studiegenootjes, maar: het studeren kost me wel veel tijd… Het is veel lezen en veel opdrachten maken, wat soms best pittig is in combinatie met mijn volle agenda.

bootje-varen

Studentenvereniging

Sinds begin deze maand zit ik bij een studentenvereniging en WAT IS DAT LEUK! Ik heb me bij Navigators Studentenvereniging Utrecht (nee, dat is geen pure zuipvereniging) aangesloten, waar ik inmiddels een héleboel nieuwe mensen heb leren kennen, bij een dispuut zit en waarmee ik ook al op dispuutsweekend ben geweest.

Het is zo leuk om buiten je studie ook gewoon lekker mensen om je heen te hebben, samen toffe dingen te doen en goede gesprekken te hebben! Het bevalt me dan ook mega goed, de studentenvereniging :)

ochtenddauw

Bloggen & werken

Naast het studeren en het kennismaken met de studentenvereniging ben ik ook nog lekker bezig met bloggen. Zoals je misschien wel gemerkt hebt plaats ik nu zo’n drie artikelen per week,  een aantal waar ik me heel goed bij voel. De artikelen worden ook heel goed ontvangen door jullie, bedankt voor al jullie lieve reacties, dat is heel tof om te zien en te lezen!

Daarnaast ben ik me ook wat meer aan het verdiepen in fotografie, iets wat ik heel leuk vind. Laatst schoot ik bijvoorbeeld een stel foto’s met een gezin en met Eline. Ik wil hier de komende tijd zeker meer mee gaan doen!

gezonde-lunch

Plannen

Zoals je kan lezen ben ik lekker druk bezig met van alles en nog wat. Er staat de laatste tijd echter zoveel op mijn planning dat ik helaas niet aan alles toekom, nog niet meteen met al mijn plannen aan de slag kan. Dat vind ik soms best lastig, om alle ideeën in mijn hoofd nog even te laten rusten…

Ik verwacht dat ik het de komende tijd gelukkig wel iets rustiger krijg. Het lijkt me heel leuk om dan met mijn ideetjes voor Glowofbeauty aan de slag te gaan. Ik ben namelijk van plan een beetje van koers te veranderen… Ik houd mijn plannen nog even voor me totdat ik er concreet wat van kan laten zien, maar ik denk dat jullie het heel leuk gaan vinden!


Nu ik gedeeld heb hoe het met mij gaat en wat ik allemaal aan het doen ben, lijkt het me heel tof als jij in de comments iets achterlaat over waar jij je nu mee bezig houdt! Ik lees alles!

Liefs Anniek

Instagram
Bloglovin

 

 

20 reacties

 • Reply
  Rosemarijn
  27 september, 2016 at 04:48

  Tof om te lezen! Zo ervaarde ik m’n eerste maanden studeren ook.. overweldigend en druk! Ik zit nu in m’n 3e jaar en het is.. zwaar haha! Dus ik ben ook druk met m’n studie weer, stage, m’n studentenvereniging en sporten. Maar het is wel weer leuk! :) succes en veel plezier, liefs!

 • Reply
  Eline
  27 september, 2016 at 05:58

  Ik ben ook heel druk met studeren, inmiddels al weer het derde jaar en die is nog drukker dan vorig jaar! Gelukkig is er soms ook nog tijd voor ontspanning, maar studeren is nu eenmaal een drukke maar leuke tijd.

 • Reply
  Sonia
  27 september, 2016 at 06:32

  Ik wil echt even zeggen hoe knap ik het vind hoe het dit allemaal doet! Echt respect :) En ik heb je laatst wel al een beetje verteld wat ik allemaal doe. Ik heb in ieder geval mijn kamer in Utrecht, jeeej :)

 • Reply
  Suzanne
  27 september, 2016 at 07:33

  Leuk om een update te lezen! Heel erg veel succes met alles rondom je studie en blog

 • Reply
  Iris
  27 september, 2016 at 08:26

  Hier precies hetzelfde. Studeren is super, maar het kost best veel tijd. Komende vrijdag heb ik mijn eerste echte tentamen (de taaltoets tel ik even niet mee), het scheelt wel dat ik door de taaltoets en de decentrale selectie de sfeer in de TenT al een beetje ken.

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2016 at 12:37

   Oeh, waarschijnlijk ben je nu bezig of ben je net klaar? Heel veel succes met je tentamen, ik duim voor je!

 • Reply
  Denise
  27 september, 2016 at 08:32

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt op school en bij de studentenvereniging! Misschien ook leuk om daar eens een artikel over te schrijven? Ik ken namelijk alleen maar die standaard zuipverenigingen haha!

 • Reply
  lonneke
  27 september, 2016 at 11:57

  leuk om even een update te lezen!
  je bent echt heel erg goed bezig met alles :)
  Met studeren komt er in inderdaad opeens zoveel op je af.
  Maar het went vanzelf en ik weet zeker dat je het kan!
  Liefs Lonneke

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2016 at 12:37

   Ah wat lief van je Lonneke, dankjeweeel! <3

 • Reply
  Ilse
  27 september, 2016 at 12:30

  Leuk dat je bij een studentenvereniging zit!
  Veel succes (en plezier) nog met studie!

 • Reply
  Julie
  27 september, 2016 at 13:10

  Hey Anniek, fijn om een update te krijgen! Ik dacht dat je een tijdje geleden gezegd had dat je op kamers ging (of ben ik nou helemaal mis?) – misschien leuk om daar iets over te schrijven?

 • Reply
  Linda
  27 september, 2016 at 16:17

  Fijn dat je het naar je zin hebt met je studie en studentenvereniging!

 • Reply
  Silke
  27 september, 2016 at 17:52

  Goed bezig Anniek! Geniet ervan, en zeker met die studentenvereniging :D Daar ga je sowieso vrienden maken voor het leven. lieeefs!

 • Reply
  Dineke Rozema
  27 september, 2016 at 18:10

  Wauw, zo leuk om te lezen! Tof ook dat je je hebt aangesloten bij de Navigators! Dat wil ik heel graag in Groningen doen (oké, oké, nu te laat voor, maar hopelijk volgend jaar!). Ik ben nu ook hartstikke druk met de studie weer, ik werk en daarnaast dus de blog! Oja en de studentenvereniging, maar het is wel heerlijk om het zo druk te hebben. Voor mij toch echt een stok achter de deur om een goede planning te maken en mij eraan te houden!
  Ik ben trouwens heel benieuwd welke koers je opgaat met je blog, ik laat me verrassen! Geniet van de komende week :) x

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2016 at 12:36

   Zo leuk dat jij je ook wil aansluiten bij Navigators! Moet je vooral doen volgend jaar, ik vind het tot nu toe echt geweldig :) Leuk ook om te horen dat je met zoveel toffe dingen bezig bent, geniet ervan! X

 • Reply
  Marlies
  28 september, 2016 at 15:52

  Wat een bezig bijtje ben jij zeg! Ik zit nu in de derde (van het Gymnasium) en heb het ook redelijk druk. Gelukkig ook genoeg tijd om te ontspannen want ik ben laatst van sport gewisseld. Nu zit ik op ballet en het is echt leuk om te doen. En ik hoop dat ik binnenkort ook weer kan bakken in de keuken want dat vind ik ook heel tof. Jij heel veel succes met de komende tijd!!

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2016 at 12:33

   Ah bedankt voor je superleuke en lange reactie, tof! Ik kan me voorstellen dat je het inderdaad wel druk hebt, zo ervoer ik dat ook toen ik in 3vwo zat. Succes :) Wel heel gaaf dat je nu op ballet zit, geniet ervan!

 • Reply
  Joelle
  29 september, 2016 at 07:02

  klinkt allemaal erg druk, maar ook allemaal heel erg leuk.
  plannen is zeker belangrijk, maar dat komtvanst wel goed!
  geniet ervan :)

  liefs joelle

 • Reply
  Judith
  29 september, 2016 at 20:28

  Wat tof om te lezen hoe je je weg vindt op de universiteit! Ik zit zelf in het derde jaar van journalistiek en loop sinds eind augustus stage. Een hele drukke, maar ook leuke en leerzame periode.

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2016 at 12:31

   Ah, journalistiek lijkt me ook heel tof! Ik wens je heel veel succes maar vooral ook plezier in deze drukke periode! :) X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.