JML #84 / Studie kiezen, cadeautjes & erwtensoep

join my life 84

Vandaag blik ik met jullie terug op mijn afgelopen week. En die was leuk. Echt waar, wat heb ik genoten! Ik ontdekte een studie die me ontzettend leuk lijkt om te doen, ik gaf een feestje (en ik kreeg zoooo veel toffe cadeaus!)  en ging gewoon lekker m’n gangetje met werk voor de blog en school. Ik neem je gezellig mee vandaag!

anniek

Ik was vrolijk deze week. Nu zo vlak na de vakantie heb ik het nog niet zo mega druk als ik het waarschijnlijk wel ga krijgen aan het eind van deze periode :) Wel heb ik gewoon lekker doorgewerkt aan van alles en nog wat. Bijvoorbeeld aan mijn profielwerkstuk, waar Hillene en ik steeds een beetje verder mee komen.

En zoals je kan zien kon ik weer lipstick dragen, jihoe! Mijn lip is nu zo ver genezen (voor de nieuwe lezers: ik heb laatst een lipoperatie gehad) dat ik er bijna geen last meer van heb, heel fijn.

utrecht herfst

Herfst + Utrecht = liefde. Die bomen blijven gewoon betoverend mooi!

hahaha art

Aan het begin van deze week kwam dan eindelijk mijn post over het Van Abbe Museum online, yay! Ik wil stiekem meteen weer terug als ik de foto’s zie… Het is daar zo tof!

rotzooi woonkamer

Ik kreeg deze week een heel leuk pakketje binnen met allemaal kerstproducten, waar ik meteen mee aan de slag ging. En ja, dan bouw ik een deel van onze woonkamer even om tot een mini fotostudiootje. Lekker zooitje hè, haha!

props fotografie

Een leuke winterse prop die ik gebruikte voor de foto’s :)

taart banaan

Donderdag ging ik aan de slag met deze taart. En hij was ZO. LEKKER. En stay tuned, want komende week komt het recept online :D

monopoly

Waarom ik een taart bakte? 1. Omdat het leuk is, 2. omdat ik vrijdag een feestje gaf voor een paar goede vriendinnen! Nog even een soort after- afterparty van mijn verjaardag van alweer een maand geleden. Het was echt onwijs gezellig, al heb ik wel erg hard verloren met Monopoly. (hoi Maxime)

lichtgevende letter

Kijk, deze lichtgevende letter kreeg ik als cadeautje! Ik had hem al eens eerder bij de HEMA gezien, en ik vind hem echt ontzettend gaaf. Eens even kijken wat er een mooi plekje voor is! Ik kijk trouwens wel een beetje eng op deze foto…

spaanse sloffen

Het hele weekend heb ik rondgelopen op deze Spaanse sloffen die ik kreeg. Klinkt misschien als een beetje een suf cadeautje, maar deze dingen zijn zó fijn! Echt lekker wollig en warm <3

avans hogeschool

Zaterdag ging ik samen met mijn moeder naar de open dag van Avans Hogeschool in Den Bosch! Hiervoor lag mijn focus vooral op de universiteit, maar omdat ik nog niet iets had gevonden wat me écht aansprak besloot ik ook eens op het HBO te kijken.

Ik kwam voor de studies ‘Advanced Business Creation’ en voor ‘Commerciële Economie’. Die laatste viel af maar, afgekort, ABC lijkt me ontzettend leuk! Deze studie is vooral gericht op innovatie op allerlei gebieden binnen bedrijven en er zit een fijne combinatie van theorie en praktijk in. Je leert op een hele creatieve, probleemoplossende manier denken. Zeker een kanshebbertje dit!

mooie lucht

Een poging om een foto te maken van de mooie lucht op de terugweg in de trein.

gladiolen

Genieten van een bos prachtige gladiolen. Zulke mooie dingen!

appelflap

En ik hield mijn heerlijke (nog warme!) appelflap ervoor voor een mooie achtergrond.

film camera

De laatste tijd probeer ik elke week op vrijdag een video online te gooien op mijn Youtube kanaal, en dat gaat eigenlijk best wel goed! Ik vind het hartstikke leuk om te doen, en het is supertof om al jullie lieve en enthousiaste reacties te horen. Bijvoorbeeld op de video van afgelopen vrijdag, waarin ik je een kijkje geef achter de schermen van mijn blog. Bedankt!

erwtensoep

Vroeger vond ik erwtensoep één van de vieste maaltijden die er bestaan. Inmiddels heb ik mezelf aangeleerd om zo veel mogelijk dingen te leren eten en te lusten, en oh: nu vind ik het heerlijk, zo’n stevig soepje! (en dan vooral de stukjes worst ja)

reeses peanutbutter cups

All from America: Reeses peanutbutter cups, yay! Hillene had er thuis nog een paar liggen en maakte mij er héél blij mee.

En dat was ‘m alweer voor vandaag! Ik wens je een hele fijne dag toe, geniet lekker van de dingen die je vandaag gaat doen! Zelf krijg ik het best druk deze week met school en PWS. Vandaag ga ik met Hillene waarschijnlijk filmen voor ons PWS, wel heel leuk :)

Liefs Anniek

 

27 reacties

 • Reply
  Julie
  9 november, 2015 at 07:26

  Weer een heel leuk overzicht :)! Wat betreft je studiekeuze,, 1 advies: volg je hart!

 • Reply
  Esmée
  9 november, 2015 at 07:31

  Wat leuk dat je je verjaardag hebt gevierd, met vriendinnen, volgens mij een heerlijke taart, en leuke cadeaus! Ik ben erg benieuwd naar het recept van de taart!

 • Reply
  Kim
  9 november, 2015 at 07:59

  Oh die taart. Echt wat kan jij goed koken.
  Fijne week!

 • Reply
  Dionne
  9 november, 2015 at 08:00

  Ziet er uit als een fijne week! Mooie foto’s ook!

 • Reply
  Sandra
  9 november, 2015 at 08:03

  Die taart, ohhooo! Ik kan je zeggen dat ik nu al uitkijk naar het recept. Tof dat je een leuke studie hebt gevonden. Dat soort keuzes zijn mega lastig, dus het is maar al te leuk als je iets vindt waar je jezelf volgend jaar wel ziet zitten. Het klinkt overigens erg interessant vind ik!
  Leuk dat je je verjaardag nog hebt gevierd met vriendinnen en dat je leuke cadeaus hebt gekregen. En ja, Spaanse pantoffels blijven gewoon top! :)

 • Reply
  Frauke
  9 november, 2015 at 09:04

  Wat een leuke en vrolijke foto’s! Klinkt als een geslaagde week. Je maakt echt hele leuke foto’s, en ik ben suuuperbenieuwd naar die taart wauw. Wat fijn dat je misschien een studie hebt gevonden! En haha wow, ik had eerst niet door dat jij ook op die foto stond met marquee letter. Creepy! X

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2015 at 07:27

   Ah, dankjewel voor je lieve reactie! <3

 • Reply
  Melanie
  9 november, 2015 at 09:17

  Mooi overzicht! Je hebt ook prachtige foto’s gemaakt. Ik ben zelf ook helemaal verslaafd aan Reeses! Zag laatst dat ze het bij Xenos ook even verkochten, heb meteen ingeslagen hihi

 • Reply
  Rosemarijn
  9 november, 2015 at 10:24

  Wow, ik zag jou eerst niet op die foto met die A. Toen las ik de tekst, keek ik nogmaals en toen schrok ik dus echt heel erg. Hahaha. Verder klinkt je week super leuk! Die taart ziet er té lekker uit. Succes met je PWS nog even!

 • Reply
  BySilke
  9 november, 2015 at 11:26

  Ooh, die Spaanse sloffen zien er echt zo leuk uit! En zeker als ze lekker warm zijn vanbinnen :D Die prop voor op je foto is echt origineel en volgens mij ook heel leuk! Ben al benieuwd om de foto’s te zien :) En mmmm die appelflap!

 • Reply
  roos
  9 november, 2015 at 11:44

  Wat leuk zeg! Ik comment bijna nooit eigenlijk, maar hou zooo van deze rubriek! Ik had btw precies hetzelfde met studie, ik dacht uiteindelijk ook maar van hhmm,, waarom zou ik hbo geen kans geven. En nu heb ik daar mn droomstudei gevonden :)

 • Reply
  Anne-Sterre
  9 november, 2015 at 12:20

  Fijn dat je een studie hebt gevonden die bij je past, wel heel belangrijk om daar zeker over te zijn. Leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen van hoe jij je foto’s maakt, zo in de woonkamer!

 • Reply
  Iris
  9 november, 2015 at 13:37

  Is dat banoffeetaart?!

  • Reply
   Anniek
   10 november, 2015 at 07:26

   Yup, alleen dan een beetje een aangepast recept, met een healthy bodem en healthy ‘karamel’ :)

 • Reply
  Denise
  9 november, 2015 at 14:14

  Super fijn dat je een passende studie hebt gevonden!

 • Reply
  Eline
  9 november, 2015 at 17:40

  Wat fijn dat je een studie hebt gevonden die je leuk lijkt, ik vond dat echt zo lastig! Doe vooral wat goed voelt.

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG
  9 november, 2015 at 17:42

  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt! Die studie klinkt heel tof :D Ben benieuwd wat uiteindelijk je keuze wordt haha! Fijn dat je lip inmiddels weer een stuk genezen is :)

  – Saskia

 • Reply
  Manon
  9 november, 2015 at 17:44

  Leuk dat je allemaal kerstspullen hebt gehad en oh ik ben zo benieuwd naar die taart, ziet er al lekker uit! Wij hebben ook al erwtensoep op!

 • Reply
  Astrid - Timeless Elegance
  9 november, 2015 at 18:12

  Hey Anniek!
  Wat een leuke week heb je gehad. Die letter A is super leuk! :-D

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

 • Reply
  Jolet
  9 november, 2015 at 19:45

  Wat een leuk dagboekje zo!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 november, 2015 at 21:06

  Jaaa, het Van Abbe Museum is zo mooi!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 november, 2015 at 10:19

  Wat een leuke foto’s, ziet eruit als een hele gezellige week! Ik studeer ook aan de Avans, maar dan in Breda en Deeltijd. Hihi!

 • Reply
  Lizzy
  10 november, 2015 at 12:30

  Leuk om je dagboekje te zien! :) De taart ziet er lekker uit! Ik kijk uit naar het recept! Wat handig, zo’n opendag! Ik heb zelf ook meerdere opendagen bezocht en het heeft me geholpen bij mijn studiekeuze! Echt heel leuk dat je volop videos aan het maken bent! Je vorige video vond ik erg interessant om te zien! Wil je ook een keer vloggen?

 • Reply
  Alexandra
  10 november, 2015 at 13:48

  Ziet eruit als een hele fijne week, leuke foto’s! Enne, erwtensoep met worst, jumm! :D

  xx

 • Reply
  Claudia
  10 november, 2015 at 21:31

  Peanut butter cups, mijn ultime snack!

 • Reply
  Gina
  10 november, 2015 at 23:07

  Wat een lekker weekje zo te zien. De lichtgevende Hema letter had ik laatst ergens anders ook al gespot en wat zijn ze leuk!! Binnenkort toch maar even langs de Hema gaan! :p

 • Reply
  anna
  11 november, 2015 at 21:42

  Leuke foto’s! Heerlijk die appelflap, die ga ik dit weekend ook eten :D Nu al zin in, hahaha!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.