JML #102 / Studiekeuze ontdekt, ramvolle dagen & ZON!

JOIN MY LIFE 102

Goodmorning! Op de eerste dag van deze letterlijk zonnige week (oh boy, het lijkt al wel LENTE!) geef ik jullie een kijkje in mijn afgelopen dagen. Dagen die rámvol zaten met allerlei leuke – en minder leuke – dingen, en: ik denk dat ik mijn uiteindelijke studiekeuze ontdekt heb, aaah! :O 

VU amsterdam

Oké, eigenlijk kan ik het nog steeds niet helemaal geloven. En 100% zeker weet ik het ook nog niet. Wel voor 95%.

Ik wil communicatiewetenschappen gaan studeren.

Punt.

Afgelopen maandag had ik een meeloopdag op de VU, bij de studie communicatiewetenschappen. En na die dag was ik stiekem best wel enthousiast over de studie. Aangezien ik nog twee maanden heb tot ik me op moet geven, ga ik de komende weken nog even goed research doen (ook bij andere universiteiten), maar ik heb zomaar het idee dat dit mijn uiteindelijke studiekeuze gaat worden, AAH! Zo leuk dat het nu allemaal een beetje vorm begint te krijgen!

station

Alright, dat was maandag in 9 regels :) Dinsdag moest ik gewoon weer vroeg op om op tijd op het station te zijn. Op naar school!

koffie mok

Ik heb deze week weer veel uurtjes doorgebracht achter de computer van mijn vader (waar Photoshop op staat) en achter mijn eigen laptopje. Foto’s editten, schrijven, video’s bewerken, en tussendoor ook nog wat schoolopdrachten.

Mijn dagen zitten, sinds ik nu ook bij studenten.net werk, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat helemaal vol. Ik merk dat ik het onwijs leuk vind om zoveel te schrijven en fotograferen en ik er heel veel energie uit haal, maar dat ik wel ook bewust rustmomentjes in moet plannen voor mezelf. En niet teveel op mijn bordje moet nemen :)

takken

We hadden deze week een prachtige bos bloemen staan, met deze leuke pluizige takjes erin!

kop soep

Op woensdag en donderdag voelde ik me niet zo lekker. Een beetje futloos ofzo, met veel hoofdpijn erbij. Ik besloot lekker vroeg naar bed te gaan, en at veel fruit en warme soepjes met verse groenten!

simpel kettinkje

Toen ik woensdag mijn outfitpost met dit jurkje plaatste, kreeg ik onwijs veel lieve reacties van jullie! Echt tof, bedankt <3

raam open

makeup loos

Vrijdag voelde ik me gelukkig al een stuk beter! Misschien kwam het doordat ik wakker werd en meteen allerlei vogeltjes hoorde fluiten buiten. Ik kreeg er zó’n lentegevoel van!

lieveheersbeestje

Toen ik foto’s ging maken voor studenten.net kwam ik dit leuke lieveheersbeestje tegen. Surprise!

grote avond dianne

Vrijdag ging ik samen met mijn lieve vriendin Dianne naar het theater, waar een enorme voorstelling was waarop allerlei getalenteerde mensen van mijn school optraden!

optreden

Het was echt een onwijs leuke avond, met écht goede optredens. Zo bijzonder om te zien hoeveel (soms verborgen) talent er in één school zit!

cc cream

De laatste tijd draag ik eigenlijk niet zoveel make-up meer, maar zaterdagochtend nam ik er even lekker de tijd voor. Even een relaxed ochtendje :)

zon

zonnebril

En ‘s middags zat ik in de stralende zon, wauw! Heerlijk!

zonnebril 2

En ook zondag zat ik weer lekker in de zon, yay :) In onze tuin hebben we echt een perfect windstil en zonrijk plekje.

2016 03 13_3794

Ook las ik de Flow, tikte dit artikeltje, besloot wat te brainstormen voor een Kunst opdracht en at deze heerlijke wafel!

En oh, voordat ik het vergeet: hieronder even een overzichtje van de artikelen die ik deze week op studenten.net geplaatst heb, voor degenen die het leuk vinden!

luchtballon

Girls: een hele fijne week gewenst, geniet ervan!

Liefs Anniek

Kijk hier voor meer behind the scenes kiekjes!

 

 

 

22 reacties

 • Reply
  Laura
  14 maart, 2016 at 06:37

  Super fijn dat je weet wat je wilt gaan studeren! Heerlijk dat zonnetje he, van mij mag die wel blijven. :)

 • Reply
  Marlotte
  14 maart, 2016 at 07:10

  Ah wat fijn dat je bijna zeker weet wat je wilt gaan studeren, geeft toch wat rust. Mij leek communicatiewetenschappen ook onwijs leuk als ik naar de universiteit zou gaan! Wat een leuke zonnebril!

 • Reply
  Britt
  14 maart, 2016 at 08:28

  Leuk geschreven weer! Die pluizige takjes zijn écht heel erg mooi :)

 • Reply
  Suzanne
  14 maart, 2016 at 08:29

  Leuk om te zien. Wat vervelend dat je je een paar daagjes niet helemaal lekker voelde. Wel fijn weer dat je nu bijna zeker bent van je opleiding.

 • Reply
  Jolien
  14 maart, 2016 at 08:37

  Als ik niet zo veel werk voor school had, zou ik zeker elke dag een nieuwe blog post schrijven, maar helaas lukt me dat echt niet. Daarnaast heb ik ook nog eens een puppy die heel veel aandacht en wandelingetjes nodig heeft. Ik vind het heel knap dat jij dat wel allemaal in kunt plannen en er ook in slaagt alles uit te voeren!

  • Reply
   Anniek
   16 maart, 2016 at 07:14

   Ah, wat tof dat je puppy hebt, leuk joh! En dankjewel! <3

 • Reply
  Jennifer
  14 maart, 2016 at 10:21

  Ik vind het echt knap dat je nu al zo gemotiveerd bezig bent met schrijven voor je blog en studenten.net, en daarnaast ook gewoon naar school gaat! Echt petje af, weinig mensen doen dit je naa.

 • Reply
  Stefanie
  14 maart, 2016 at 10:23

  Nog niet eens afgestudeerd en al zo hard aan het werk! Mijn respect heb je hoor, meid :) Voor je studiekeuze wil ik je aanraden inderdaad goede research te doen! Voor jou ook een fijne nieuwe week gewenst Xx

 • Reply
  Sandra
  14 maart, 2016 at 11:56

  Oehoe, wat tof dat je nu waarschijnlijk je studie hebt gevonden! Trouwens ook heel leuk wat je doet voor Studenten.net. Ik keek zojuist even op de site en ga zo weer even verder kijken bij jouw artikelen daar. Tof dat je zo’n kans hebt gekregen!
  Hopelijk heb je deze week weer zo’n stralende week vol met leuke dingen. :)

 • Reply
  anna
  14 maart, 2016 at 13:24

  Wat veel leuke foto’s! Het was inderdaad echt prachtig weer, maar nog steeds wel super koud vind ik. Ik lig nu dan ook in bed met hoofdpijn en keelpijn, haha. Mweh. Tof dat je weet wat je gaat studeren. Ik wilde die studie ook doen, maar ik ben toch voor iets creatiefs en meer praktijk gegaan :-).

 • Reply
  BySilke
  14 maart, 2016 at 16:07

  Aaah, echt zo leuk dat we dan dezelfde studie doen hihi, alleen dan in een ander land. Mooie week heb je weer gehad, gelukkig voelde je je snel weer beter. liefs!

 • Reply
  juliet
  14 maart, 2016 at 16:50

  Wat grappig! Ik heb vorige week maandag ook diezelfde meeloopdag gedaan! Ik ben ook excited! Liefs

 • Reply
  Iris
  14 maart, 2016 at 17:21

  Hé, wat grappig, we gaan als het goed is naar dezelfde uni! Ga je op kamers?

 • Reply
  Manon
  14 maart, 2016 at 17:25

  Ah wat fijn dat je je studie hebt gevonden! je bent goed bezig

 • Reply
  Denise
  14 maart, 2016 at 19:14

  Die CC cream van L’occitane is fijn he! Pas goed op jezelf hoor, ook genoeg vrije tijd nemen :-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  14 maart, 2016 at 19:28

  Leuke week! Ik dacht ook nog aan communicatiewetenschappen, lijkt me zo’n interessante richting! Maar waarschijnlijk ga ik toch Taal & Letterkunde (zo heet het bij ons in België) studeren volgend jaar:)

  • Reply
   Anniek
   16 maart, 2016 at 07:16

   Oeh, dat is ook interessant Elsbet! Fijn dat je jij keuze ook hebt kunnen maken, is best lastig ;)

 • Reply
  Kim
  14 maart, 2016 at 21:00

  Wat fijn dat je bijna zeker weet welke studie je gaat doen :) je hebt nu ook nog eventjes om je verder te oriënteren en verdiepen in de studie voordat je je definitieve keuze gaat maken! Zorgt toch voor wat rust, denk ik? Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk écht wordt! X

  • Reply
   Anniek
   16 maart, 2016 at 07:15

   Ja klopt, het wel echt fijn dat ik nu al iets meer zekerheid heb wat betreft studie, dat geeft wel wat meer rust in mijn hoofd! Bedankt voor je lieve reactie! :)

 • Reply
  alexa
  14 maart, 2016 at 22:55

  wat fijn dat je zo goed als wat besloten hebt wat je wilt studeren, een studiekeuze is niet makkelijk!

 • Reply
  Manon
  14 maart, 2016 at 23:14

  Yay communicatiewetenschappen! Het leuke van die studie is dat het ZOOO breed kan zijn. Mocht je nog twijfelen.. just don’t. Er zit vast en zeker een aspect in wat je aantrekt :) Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  Claudia
  17 maart, 2016 at 16:21

  Zo wat schrijf jij veel in een week voor studenten.net Tof dat je het wss nu eindelijk weet. Mijn zusje studeert hbo communicatie en wil dolgraag haar eigen PR bureau beginnen. Hoe tof klinkt dat!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.