Tag: hoe bak jij? - GlowofbeautyGlowofbeauty

12 april 2014

bakspullen 2

Een goede kennis van mij studeert Industrieel Ontwerper, en vroeg mij onlangs om mee te doen aan een opdracht voor haar studie. ‘Ik, meedoen aan een opdracht? Prima, maar waarom ik?’ Het bleek dat ze door een vriendin van mij naar mij was verwezen. Ze had voor de opdracht iemand nodig die veel kookt en bakt, en bij die vriendin plopte er meteen een lichtje op: Anniek moet je hebben! De opdracht die ik kreeg was om tijdens het bakken 12 vragen te beantwoorden door middel van foto’s, en ik vond het idee zo leuk dat ik het resultaat graag met jullie deel!

Het enige wat ik moest doen, is dus tijdens het bakken foto’s maken waarmee ik de 12 vragen kon beantwoorden. Kijk mee!

1: Hoe ziet de keuken eruit voordat je begint?

keuken before

2. Waar haal je het recept vandaan?

recept kruidcake

3. Waar koop je de ingrediënten?

Jumbo

4. Heb je een voorraad thuis?

voorraad

5. Waar laat je de ingrediënten als je weer thuis bent?

opbergplaats

6. Waar liggen je bakspullen?

Bakspullen

7. Hoe geordend ga je aan de slag?

geordend

8. Hoe meng je de ingredienten? Met de hand of elektrisch?

roeren

9. Ruim je op tijdens het bakken?

geen zin in schoonmaken

10. Hoe ziet de keuken eruit na het bakken?

keuken after

11. Wat is het eindresultaat?

kruidcake

12. Waar laat je je baksel als het af is?

cakedoos

Haha, dat is apart om zo’n artikel te maken! Normaal schrijf ik altijd alles op wat er in mijn gedachten opkomt, en nu moest ik het doen met slechts 1 plaatje per vraag! Het lijkt eigenlijk wel een beetje op een tag, alleen beantwoord je de vragen niet door te schrijven maar met beelden. Het lijkt me heel leuk om deze 12 vragen nu ook als tag in het leven te roepen, dus neem hem gerust over op je eigen blog, dat zou ik leuk vinden! (Laat het me dan even weten, vind ik leuk om te zien :))

Enne, ik ben nu eigenlijk ook wel benieuwd hoe geordend jij bent tijdens het koken en bakken! Een plaatje sturen gaat een beetje lastig (kan wel via mijn mail :)), maar laat vooral een comment achter, ik ben benieuwd! 

Liefs Anniek

10 comments on “Tag: hoe bak jij?”

  12 april, 2014

  Wat een leuke tag! DIe ga ik even onthouden :))


  12 april, 2014

  Leuke tag! Ik vind bakken ook erg leuk. Alleen zit er af en toe wel eens een (mis) baksel tussen :(


  12 april, 2014

  Oh dit is wel leuk om te zien :D


  12 april, 2014

  Wat een ontzettend leuke manier om een fotoblog te maken!


  12 april, 2014

  Ziet er heerlijk uit! En ook een erg leuke tag!!
  XX
  p.s. Ook een erg leuk blog!

  Anniek
  12 april, 2014

  Ah, lief, dankjewel!


  12 april, 2014

  Super leuke tag! Erg origineel!


  13 april, 2014

  Leuk om te zien ^^


  15 april, 2014

  Wat een leuke tag! Deze kende ik nog helemaal niet ^^

  Anniek
  15 april, 2014

  Haha nee, dat klopt, ik heb hem ook zelf geïntroduceerd! :D