Laatste tentamens, kerstdagen & verbouwen

Mijn laatste tentamens, de kerstdagen, verbouwen in mijn studentenkamertje en een bezoekje aan een heel tof museum… De afgelopen week was ONTZETTEND leuk en bijzonder! Vandaag neem ik je gezellig mee, kom!

Vorige week maandag en donderdag had ik tentamens, waarmee ik deze studieperiode af zou sluiten. Ik besloot mezelf, toen ik om kwart voor 7 al op het station stond, op een kopje koffie te trakteren. Ging er wel in.

Gelukkig gingen allebei de tentamens goed! Na het laatste tentamen ging ik bij een vriendinnetje van mijn studentenvereniging koken en eten, waarna we met nog een aantal anderen naar een AZC gingen om daar een beautyavond met de vrouwen en meisjes daar te doen. Was leuk om te doen!

Vrijdag was mijn eerste vrije vakantiedag, YES! Samen met mijn moeder ging ik lekker een dagje kringloopshoppen in Utrecht, waarbij we mega goed geslaagd zijn.  Jullie krijgen alles te zien als mijn kamer helemaal ingericht is, en ik zal hier en daar ook wat op Instagram laten zien :)

Tijdens het kringlopen dronken we een lekkere kop koffie, met een appelbol erbij.

Zaterdag ging ik voor het eerst naar mijn studentenkamertje in Utrecht toe, ZO EXCITING! In de afgelopen dagen hebben we al een hoop kunnen verbouwen, het gaat de goede kant op.

Ook van de hele verbouwing zal ik binnenkort een verslag online zetten. Ik wacht er nog even mee, zodat ik de voor- én nafoto’s kan laten zien!

Zaterdagavond liep ik een kerstwandeling en dronk ik glühwein. Fijn.

Op 1e kerstdag was mijn hele gezin thuis: ik, mijn ouders, mijn broer met zijn vriendin en mijn zus met haar vriend. Zo gezellig! We hebben lekker gegeten, spelletjes gedaan, zijn naar een kerk geweest. Heel gezellig dus!

2e kerstdag, gisteren dus, ging ik samen met mijn ouders naar IJsselstein, een ontzettend schattig dorpje!

KIJK NOU HOE SCHATTIG!

We gingen naar een museum waar nu een tentoonstelling is met allemaal kunstwerken die met licht te maken hebben. De tentoonstelling was niet mega groot, maar er zaten wel toffe werken tussen!

Eenmaal thuis maakten we chocolademelk. Wat we in hele grote mokken deden met heeel veel slagroom erop. LOVE IT.


De komende twee weken heb ik nog kerstvakantie, en daar ga ik ZO HARD van genieten! Je kan alle dingen die ik onderneem hier volgen :) Ik hoop dat jullie ook lekker van je vakantie gaan genieten en dat je een fijne kerst hebt gehad!

Veel liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Janneke
  27 december, 2016 at 13:24

  Wat een leuke week en mooie foto’s. Ik ben zo benieuwd hoe je je studentenkamer gaat inrichten!

 • Reply
  Laurine
  27 december, 2016 at 17:30

  Ik ben zó benieuwd naar de voor- en na-foto’s van je studentenkamer!

  • Reply
   Anniek
   28 december, 2016 at 12:49

   Jaa, ik ben ook heel benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden! In ieder geval zal het verschil tussen voor en na megagroot zijn, mijn kamer was eerst echt heel oud en vies… :)

 • Reply
  Frederique
  27 december, 2016 at 22:20

  Geniet van je vakantie en van het inrichten van je kamer. Altijd leuk zo’n nieuw begin :)

 • Reply
  Suzanne
  29 december, 2016 at 03:12

  Leuk om te lezen. Ben zo benieuwd naar de inrichting van je kamer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.