Tijd om jezelf eens lekker te verwennen, met Olifi!

olifi zeep

De tijd nemen om jezelf eens even lekker verwennen, hoe veel mensen doen dat? Ik ben bang dat uit die vraag een schrikbarend laag percentage zou komen, en ik moet zeggen dat ik zelf vaak ook druk in de weer ben, zonder eens een momentje voor mezelf in te plannen. Vandaag dwing ik je om je agenda open te slaan, en om een avondje in te plannen die helemaal voor JOU is. Wat te doen op die avond? I’ll show you!

Door mijn blog heb ik altijd wel wat te doen. Als ik terugkom van school, mijn huiswerk af heb (of nog niet :) ) kruip ik meteen achter mijn laptopje om de laatste comments te checken, foto’s te bewerken en artikelen te schrijven. Heerlijk vind ik dat! Doordat er altijd wat te doen is, onder andere door mijn blog, vind ik het echter wel moeilijk om soms ook eens een momentje helemaal voor mezelf te nemen. Het voornemen is er wel, maar lang niet altijd maak ik het waar.

Toen ik een tijdje geleden een pakketje opgestuurd kreeg van het merk Olifi met daarin allerlei fijne verwenproducten werd mij weer even heel duidelijk hoe belangrijk het is om soms alles even aan de kant te leggen, en lekker te relaxen. Vandaag een review van de producten, die ik je echt aan kan raden als je jezelf eens goed wilt verwennen!

verzorgende zeep olijf

De ‘legendarische’ olijfoliezeep

Wat ik zelf heerlijk ontspannend vind, is om lekker in bad te gaan, en daarbij mijn fijnste producten te gebruiken. Een lekker ruikende douchegel, een shampoo, een maskertje, een fijne bodybutter voor na afloop… Alles haal ik uit de kast. Wat ik echter niet zo vaak gebruik is een zeepje. Wel om mijn handen te wassen natuurlijk, maar onder de douche gebruik ik toch vaker een douchegel. Ik was dus extra benieuwd toen ik dit zeepje opgestuurd kreeg, geschikt om je handen mee te wassen, én om te gebruiken onder de douche!

Het zeepje heeft een heerlijk rustieke uitstraling, en erin is een mooie en bijpassende tekst gedrukt: LA VIE EN ROSE. Leuk, want dit zeepje heeft ook een rozengeur, die behoorlijk aanwezig is. Je kan bij Olifi trouwens ook zelf een tekst in het zeepje laten drukken, leuk om er dan eentje voor een goede vriend of vriendin te bestellen!

Ik heb het zeepje uitgebreid uitgetest, en ik ben blij verrast, ondanks dat ik voorheen onder de douche nooit zeep gebruikte! Het zeepje bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, en dat is te merken. Hij droogt je huid totaal niet uit (zoals veel douchegels wel doen) en mijn huid voelt na afloop echt goed gevoed. Niet heel gek als je bekijkt wat de ingrediënten zijn…

– 70% olijfolie
– 15% kokosolie
– 15% water en kaligene (kaligene is een middel dat zeepjes hun eigen, zeepachtige structuur geeft. In hoge mate is het niet goed voor je huid, maar in dit zeepje merk ik er niets van)

De olijfzeep is hier te koop voor 5,95. Hij is er in nog 3 andere geuren!

scrubspons

De scrubspons

Je huid vernieuwt zich continue, en het is belangrijk om je ‘oude huid’ zo nu en dan weg te halen. Dit kan je doen door te scrubben. Terwijl je je huid scrubt haal je de dode huidcellen van je huid af, wat een gladdere en mooiere huid die verzorgingsproducten beter opneemt als resultaat heeft.

Olifi heeft hier een mooi product voor bedacht: de scrubspons! Deze spons is nieuw nog helemaal hard en droog, maar wanneer hij in aanraking komt met water blaast hij zichzelf helemaal op, super tof!

scrubspons Olifi

scrub spons

Hier heb ik er maar een heel klein beetje water in laten stromen. Meteen wordt hij helemaal dik en zacht!

De spons is heel fijn in gebruik, en het is een leuke afwisseling van die douchepuff waar je er altijd veel te veel van krijgt op je verjaardag. ;) Hij is lekker zacht voor je huid en hij voelt fijn aan!

De scrubspons is hier te koop voor 4,60.

hammamdoek

De hamamdoek

In het pakketje zat ook een hamamdoek. ‘Wat? Een hamamdoek? Wat is dat?!’ Na even wat research te hebben gedaan kwam ik op een pagina waar uitgebreid werd uitgelegd wat een hamamdoek is. De hamamdoek komt oorspronkelijk uit Turkije, waar vrouwen de doek gebruiken tijdens hun hamambehandeling. Doordat de doek helemaal uit katoen bestaat is het een ideaal ding om om je heen te slaan of om als stranddoek te gebruiken, omdat het heel veel vocht in zich opzuigt. Daarnaast is hij ook nog eens heel snel droog doordat het zo’n dun doekje is.

Deze hamamdoek van het merk Olifi is ook van 100% katoen gemaakt. Hij voelt heel stevig aan, maar is tegelijkertijd ook zacht. Ik denk dat dit inderdaad een fijne doek is om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand! Je kan je er mee afdrogen, hem om je heen slaan als ‘jurk’, erop liggen, en daarbij is hij ook nog eens lekker praktisch doordat hij klein opvouwbaar is. Top!

De hamamdoek is hier te koop voor 15,95. Hij is er in 4 verschillende kleuren!

jezelf verwennen

Mijn conclusie? Het is af en toe nodig om een avondje lekker niets te doen en tot rust te komen, en de producten van Olifi zijn daar heel fijn voor. Mijn voornemen is om vanaf nu proberen elke week een maskertje op te doen, bij wijze van een ‘Treat yourself’ momentje.

En, heb jij al een avondje voor jezelf ingepland?

Liefs Anniek

Ik zou het trouwens heel tof vinden als je me gaat volgen op Bloglovin! Dankjewel! <3

 

 

 

 

 

5 reacties

 • Reply
  Denise
  4 september, 2014 at 10:34

  Wat lijken me dit heerlijke producten! Super fijne review!

 • Reply
  Marlissa
  4 september, 2014 at 12:51

  Leuk geschreven, de producten lijken me fijn!! Liefs

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  4 september, 2014 at 18:58

  lijkt mij echt wel een leuk setje

  Liefs
  Karlien

 • Reply
  Ines
  4 september, 2014 at 21:59

  Oh wow dit klinkt als een heerlijk pakketje!

 • Reply
  Stephanie
  4 september, 2014 at 22:52

  Lijken me fijne producten :) idd voor een verwenavondje!
  En mooie foto op het einde :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.