Dit zijn toffe, lieve en creatieve bloggers

leuke blogs

‘Beeep Beeep Beeeeeeeep’. Elke ochtend weer word ik om 6:15 wakker gemaakt door mijn wekker. Die trouwens super onbetrouwbaar is. Ik heb nu al 3 x meegemaakt dat ‘ie niet afging wanneer ik het wel wilde, en wel afging wanneer ik het niet wilde. Dus. Rotwekker. Maar dat maakt even niet uit vandaag, ik heb het veel liever over de reden waarom ik zo vroeg opsta: namelijk om met mijn duffe hoofdje de allerleukste blogs langs te gaan. Vandaag mijn favorietjes!

lauresque.nl

Lauresque.com

Laura maakt mij vrolijk. Met haar verhaaltjes, liefde voor plantjes, en haar onwijs mooie foto’s. Laatst ontmoette ik haar in Amsterdam, en sindsdien wordt ik nog blijer van haar blog, omdat ik weet wat voor een lieve meid erachter zit.

Laura heeft het talent om al haar artikelen zo’n fijn persoonlijk tintje te geven, waardoor ik me meteen helemaal ‘thuis voel’ op haar blog. En oh, haar foto’s. I LIKE. Alles past perfect bij elkaar en heeft een beetje een old school vibe. Ga maar eens kijken. :)

liefslaaura.nl

Liefslaaura.blogspot.nl

Hé, daar hebben we nog een Laura! Deze Laura is ’15 jaar levend, elke dag pindakaas etend en een enorme kattenliefhebber’, zoals ze zelf zegt. Op haar blog kan je vooral veel persoonlijke artikeltjes en travel diary’s verwachten, en wat me ook meteen opvalt is haar grote liefde voor fotografie: ze plaatst regelmatig resultaten van shoots die ze heeft gedaan, en alles ziet er tiptop uit!

randomstuff.nl

Randomstuff.nl

Hillene is naar Noorwegen geweest. Daar schoot ze rondom het Operagebouw een hele serie van de meest awesome mom jeans evah, en kocht ze een Fjallraven Kanken tasje. Ik ben een beetje jaloers. Hillene is nu alweer 3 jaar een hele goede vriendin van me, en lang, lang geleden zijn we ook samen op het idee gekomen om een blog te gaan beginnen. Zij op Randomstuff.nl, waar ze blogt over – duh – random stuff, en ik op Glowofbeauty.nl. Echt een lieve meid met een leuke blog.

www.moniekleonie.nl

Moniekleonie.nl

Ik houd wel van gezellige, creatieve en niet al te massale blogs merk ik. Blogs die nog niet zo overhyped en voorspelbaar zijn. De blog van Moniek ken ik eigenlijk nog helemaal niet zo lang, maar nu al ben ik hooked! De onderwerpen lopen uit van lekkere receptjes tot oppashondjes en haar nieuwe schoenen. Lekker veelzijdig, en ook hier weer hele mooie foto’s.

youniqueblog

Youniqueblog.nl

Femke vertrok in d’r uppie naar New York. Om haar dromen niet te laten voor wat het is, maar gewoon te gáán! Superleuk om haar avonturen te volgen op haar blog. Ook haar andere artikelen lees ik met heel veel plezier en vooral met hard lachen: haar gekke lijstjes en leuke tips zijn vaak namelijk zo hilarisch!

Dit was mijn lijstje. Wat zijn jouw favoriete blogs?

Veel liefs Anniek

 

31 reacties

 • Reply
  britt • annebrittures
  27 september, 2015 at 06:17

  Ik kende alle blogs al en ik lees ze ook super actief! Moniekleonie ga ik nog eens bekijken want die ken ik niet zo goed. Nu je het zegt, Laura haar foto’s hebben inderdaad een old skool effectje! Ik heb eigenlijk veelte veel favoriete blogs dat ik het hier niet allemaal ga opsommen of ik ben morgen nog bezig, haha. Fijne zondag!

  Liefs,

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG.com
  27 september, 2015 at 06:29

  Ahh leuk! Ik kende eigenlijk alleen lauresque en youniqueblog goed. De rest moet ik zeker eens bekijken. Ik hou ook van veel van dit soort (relatief) kleinere, creatieve bloggers. Maar als ik daarvan favorieten moet opnoemen ben ik ook nog wel even bezig haha. Qua grote bloggers heb ik 2 absolute favorieten: Pandora Sykes en elsamuse.com !

  ♡♡♡ Saskia

  • Reply
   Anniek
   28 september, 2015 at 16:34

   Ah kijk, die ken ik dan weer niet! Ga zo eens kijken :)

 • Reply
  Natasja
  27 september, 2015 at 06:55

  Wat leuk! Ik ken alleen Femke… ik moet die andere blogs ook zeker even checken!

 • Reply
  Esmée (yayitstoday)
  27 september, 2015 at 07:38

  Wat een leuk lijstje! De meeste kende ik al. Mijn favoriete blogs zijn: die van jou, Femke, en nog een paar kleine (woon)blogs!

 • Reply
  Linda
  27 september, 2015 at 07:48

  Wat een heerlijk rijtje van creatieve bloggers, daar word ik vrolijk van. Ik volg alleen Femke en de rest is zo te zien een bezoekje meer dan waard. Zeker omdat ik creativiteit heel goed kan waarderen!

 • Reply
  Sophie
  27 september, 2015 at 08:08

  Jaa wauw ik merk dat blogs met mooie foto’s het vaak goed doen. Ik zou zelf ook zoveel meer willen fotograferen al kunnen sommige echt alleen maar pareltjes schieten. Zo bewonderingswaardig!

 • Reply
  Renske
  27 september, 2015 at 08:17

  Ik ken alleen de blog van Femke. Ik ga gelijk bij jouw andere favorieten kijken. :)

 • Reply
  Sanne
  27 september, 2015 at 09:11

  leuke lijstje heb je gemaakt. De meeste blogjes kende ik nog niet. Ik ga ze alvast even bezoeken :)

 • Reply
  Danielle
  27 september, 2015 at 09:23

  Leuke blogjes! De meeste kende ik al maar toch leuk om ook bij jou weer ze voorbij te zien komen! Sommige was ik namelijk wel alweer een beetje vergeten!

 • Reply
  gerhilde maakt
  27 september, 2015 at 10:02

  Wat een leuk overzicht! Ik kan meteen wat nieuwe blogs gaan ontdekken. Dank je!

 • Reply
  Romy Morgan
  27 september, 2015 at 11:52

  Ik ken ze allemaal niet dus ik kan weer lekker even lezen!

 • Reply
  Hillene
  27 september, 2015 at 12:41

  Ahh wat lief! <3 Ik volg veel blogs hiervan ook, en met inderdaad hele mooie foto's!

 • Reply
  Simone
  27 september, 2015 at 13:12

  Leuk lijstje. Ik volg tot nu toe alleen die van Femke, de rest kende ik nog niet. Ik heb jou toevallig laatst ook genoemd in mijn favo blogs! Je maakt prachtige foto’s. En ik geniet als ik tijd heb altijd van al je artikelen. Keep up the good work!

  • Reply
   Anniek
   28 september, 2015 at 16:34

   Ah, thanx, lief van je! Leuk om te horen :)

 • Reply
  Moniek
  27 september, 2015 at 13:17

  Wauw wat een eer om hier tussen te staan! Ik ben helemaal aan het stralen, dankjewel Anniek! Leuk dat ik een paar bloggers nog niet ken, die ik nu lekker ga ontdekken!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  27 september, 2015 at 13:36

  Ik ben gek op Laura haar blog! Haar foto’s zijn altijd zo mooi! Leuke post dit :)

 • Reply
  Mariëlle
  27 september, 2015 at 13:57

  Ik ken alleen de laatste dame, maar ik ga eens even kijken! :)

 • Reply
  BySilke
  27 september, 2015 at 13:58

  Ik ben vooral fan van Lauresque en haar blog. Echt zo’n pareltjes dat zij schrijft en fotografeert. Gek hé, dat iemand dat kan!

 • Reply
  Iep
  27 september, 2015 at 15:00

  Het zijn zeker leuke blogs! Ik ken ze allemaal al :)
  Liefs Iep

 • Reply
  Manon
  27 september, 2015 at 16:33

  Femke kende ik al wel, maar de rest nog niet.

 • Reply
  Alexandra • ILUMUOTI
  27 september, 2015 at 17:52

  Jaa, leuke blogs zijn dit! :)

  xx

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 september, 2015 at 21:34

  Hoe leuk allemaal! Ik kende er al een paar, maar ik heb ook nieuwe blogs ontdekt!

 • Reply
  Annelies
  28 september, 2015 at 09:41

  Oh leuk zeg! Ik kende nog niet iedereen, maar ik ga gauw even op hun blogs kijken. Ik ben echt áltijd opzoek naar nieuwe leuke blogs.

 • Reply
  Marleen Zoë
  28 september, 2015 at 10:00

  Ik ga zeker een keer alles rustig bekijken met een kopje koffie of een mok thee.

  MZ

 • Reply
  Anna
  28 september, 2015 at 19:37

  Tof! Ik kende eigenlijk alleen de blog van Femke, maar ga meteen een kijkje nemen bij de andere blogs.

 • Reply
  Esmée
  29 september, 2015 at 10:08

  Echt veel blogs die ik nog niet eerder bezocht heb, wat leuk! Die van Femke ken ik al, maar op de rest ga ik even rondkijken. x

 • Reply
  Laura
  30 september, 2015 at 12:08

  <3333

 • Reply
  Lisa
  1 oktober, 2015 at 15:52

  Een paar kende ik al, maar ook een heleboel niet! Ik ga ze allemaal eens bekijken. Zo leuk om nieuwe blogs te leren kennen.

 • Reply
  evelien
  2 oktober, 2015 at 08:45

  Ah wat een super leuke blogs! Mijn favorieten ben jij, annesolveig, lifewithmaris & blogofys. :-) Ik ga ze eventjes allemaal lezen, super leuk!

  Liefs! Evelien

 • Reply
  Florentine
  3 oktober, 2015 at 09:56

  Wat een onwijs leuke bloggers allemaal, ik ga meteen even een kijkje nemen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.