Een tripje naar Antwerpen!

Gisterochtend, 8 uur. Ik stapte de grote hal van Utrecht Centraal binnen. Ik zag Dianne aan komen lopen, omhelsde haar en samen stapten we in de trein naar….. Antwerpen! Er stond ons een heerlijke dag te wachten vol avontuur, goed eten en mooie plekken. Vandaag neem ik je mee op ons tripje!

Naar Antwerpen!

Oké, voordat ik jullie mee neem op onze trip, eerst even een beetje achtergrondinformatie. Het verhaal achter dit reisje is namelijk best wel grappig!

Toen ik afgelopen oktober mijn verjaardag vierde, had Dianne (een héle goede vriendin die ik al letterlijk mijn hele leven ken) voor mij een bon gekocht waarmee we samen lekker zouden kunnen gaan high tea’en. Super leuk! Maar, wat Dianne niet doorhad, was dat ze per ongeluk een high tea locatie in Antwerpen had uitgekozen…..

Uiteindelijk besloten we dan maar naar Antwerpen af te reizen en er een dag voor uit te trekken. We maakten er gewoon een mini-reisje van! En het was zo ontzettend leuk!

‘s Ochtends vroeg vertrokken we. Het was ongeveer 3,5 uur reizen. Best een eind, maar omdat we ons daarop voorbereid hadden was dat helemaal niet erg.

Mooie lichtval op station Rotterdam Centraal!

We hadden koffie en een héleboel lekkers mee…

En spelletjes! We vonden het reizen met de trein uiteindelijk juist ontzettend fijn en gezellig :)

3,5 uur later: we kwamen aan in Turnhout! De zon scheen volop en het was heerlijk om buiten te zijn. We zochten een plattegrond op om te kijken waar we moesten zijn voor onze high tea en gingen lekker op pad!

Onze high tea was overigens in het plaatsje Turnhout, wat ligt in de provincie Antwerpen en ook heel vlakbij Antwerpen ligt. Écht Antwerpen was het dus niet, maar door het wel even zo te noemen in de titel weet iedereen waar het ligt :)

Aangekomen bij de plaats waar de high tea op ons stond te wachten!

En oh, die high tea was GOED… En vullend! We hebben ongeveer twee uur in het café gezeten, thee gedronken, heel veel hartige en zoete hapjes gegeten en eindeloos bijgekletst. Zo fijn.

Daarna besloten we nog even naar wat winkeltjes te gaan. Ik kocht twee hele mooie items bij de ZARA, waar je binnenkort meer van zult zien!

We kwamen prachtige bloesembomen tegen!

Rond half 5 was het alweer tijd om weer richting Utrecht te gaan. Moe, maar voldaan. Ook op de terugreis hebben we weer een hoop spelletjes gedaan. En samen naar de ondergaande zon gekeken.

Dat was ‘m, ons tripje naar Turnhout/Antwerpen! We hebben onwijs genoten! Heb jij binnenkort ook een reisje op de planning staan?

Liefs Anniek

20 reacties

 • Reply
  Eline
  25 maart, 2017 at 07:34

  Wat ontzettend leuk zo’n dagje! Het ziet er echt super gezellig uit. Ik vind je jas echt prachtig

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:12

   Jaa, het was zo fijn! En dankjewel, lief!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  25 maart, 2017 at 10:08

  Ah zo leuk! Ik vind Antwerpen echt een super leuke stad :)

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  25 maart, 2017 at 10:28

  Wat een leuke foto’s weer allemaal!

 • Reply
  Eva
  25 maart, 2017 at 10:30

  Streepjes! Ik zie nu al dat je leuke dingen bij de Zara hebt gekocht :) Ben benieuwd! En die foto met bloesem is zó mooi!

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:12

   Ah dankjewel Eva, zo lief! X

 • Reply
  Marleen
  25 maart, 2017 at 16:24

  Ziet er leuk uit! En natuurlijk heel lekker! Antwerpen vind ik zo tof!

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  25 maart, 2017 at 17:23

  Hahahah, wat super leuk!! Ik ga binnenkort in mijn eentje een klein weekje naar Berlijn. Ook met de trein, ik heb er zoveel zin in! Lekker even weg in m’n eentje, hmmmm

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:11

   Ah wat onwijs leuk Marieke, Berlijn is ook zo tof! En gaaf dat je alleen gaat, lijkt me best een uitdaging. Maar ook heel fijn! X

 • Reply
  Iris
  25 maart, 2017 at 18:03

  Het is eigenlijk helemaal geen gek idee om een dagje naar Antwerpen te gaan, 3,5 uur is op zich prima te doen. Leuk!

 • Reply
  Emma
  25 maart, 2017 at 19:17

  Geluk bij ongeluk dus, dat ze die locatie in Antwerpen had gekozen haha! Ontzettend leuk zo’n dagje, ik wil ook zo graag eens naar Antwerpen! X

 • Reply
  Jolien
  25 maart, 2017 at 21:00

  Wat grappig, het verhaal achter je uitstap naar Turnhout. Wat is het trouwens leuk om te lezen hoe lovend de reacties hier zijn over Antwerpen. Ik woon in een gemeente vlakbij de echte ‘stad’ Antwerpen. De historische stadsdelen moet ik je echt aanraden, prachtig gewoon.

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:11

   Jaa, de echte stad Antwerpen is ook zo leuk! Gaaf dat jij daarbij in de buurt woont!

 • Reply
  britt
  26 maart, 2017 at 10:05

  Oooh, kei tof dit! Jammer dat ik net niet op dezelfde moment daar was, anders had ik je eens gezien! ((:

  • Reply
   Anniek
   27 maart, 2017 at 19:10

   Ah jij woont natuurlijk in België! Zou zo grappig en leuk zijn als we elkaar tegenkwamen! :)

 • Reply
  Hannelore
  26 maart, 2017 at 10:21

  Leuk artikel! Ik moet toch even zeggen dat Turnhout eigenlijk helemaal niet zo dicht bij Antwerpen ligt en dat het ook gewoon allebei twee grote steden zijn ;) Maar Turnhout ligt wel in de provincie Antwerpen!

 • Reply
  Laurine
  26 maart, 2017 at 18:59

  Oh dat zag er leuk uit! Turnhout is inderdaad een gezellig stadje! Ik ben al benieuwd naar je nieuwe aankopen! ;)

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  28 maart, 2017 at 19:43

  Wauw, Anniek, die foto van jou bij die bomen! Wauw! Lijkt me wel even schrikken toen Dianne en jij erachter kwamen, maar ach, ook wel een leuk foutje, toch? Superleuk om zo’n dagje te doen met z’n tweeën! Malou x

 • Reply
  Suzanne
  29 maart, 2017 at 07:39

  Ontzettend leuk om te zien!

 • Reply
  Deandre
  19 april, 2017 at 04:18

  'Credo così e così ma non ne sono sicuro'. L'uomo dotato di curiosità intellettuale dice: 'Non so come sia, ma spero di scr&9iolo.p#3r; Il filosofo scettico dice: 'Nessuno sa e nessuno può mai sapere'. E' questo elemento dogmatico che rende vulnerabile il sistema." Io, personalmente, mi sento di far parte del secondo gruppo di uomini, e credo che, purtroppo, i dogmatici siano anche troppi.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.