Ons kerstvakantietripje naar Cochem in Duitsland! - GlowofbeautyGlowofbeauty

9 januari 2017

Good morning! Zoals beloofd heb ik vandaag een verslagje voor jullie klaarstaan van mijn tripje naar Duitsland! Samen met mijn gezin vertrok ik vorige week voor een paar daagjes naar een ULTRASCHATTIG stadje, waar we samen ontzettend hebben genoten. Ik laat je alles zien!

2 januari. ‘s Ochtends 10 uur. We (ik, mijn broer + zijn vriendin, mijn zus + haar vriend en mijn ouders) verdeelden ons over twee auto’s en gingen op weg. Het was zo’n 4 uur rijden naar het stadje Cochem, waar we zouden verblijven in een jeugdherberg. Onderweg begon het te sneeuwen!

Cochem is een klein stadje dat aan de Moezel ligt, een rivier in Duitsland. Het ligt in een dal en is omringd door prachtige bergen.

Het stadje hing aan elkaar van de TE schattige en fotogenieke huisjes, en ook was alles nog helemaal in de kerststemming. Het zag er allemaal heel leuk uit!

Ik kon het dan ook niet laten om een mooi plekje uit te zoeken om een outfitshoot te doen met mijn vader…

Nadat we waren aangekomen in Cochem hebben we de stad dus al meteen een beetje verkend. Rond een uur of 6 liepen we weer terug naar de jeugdherberg om daar lekker een hapje te eten.

Die avond hebben we met z’n allen lekker spelletjes gespeeld!

De volgende ochtend zaten we alweer vroeg aan het – overheerlijke – ontbijt!

Bovenaan de stad ligt een oude burcht. Daar zijn we die ochtend heengelopen.

Met mijn lieve zus bij de burcht!

We kregen een rondleiding door de burcht, wat tof was! Je had vanaf daar ook een prachtig uitzicht over de stad.

Als er één ding is waar Duitsers goed in zijn, dan is het in bakken. We zijn daarna dus ook lekker taartjes wezen eten in een schattig cafeetje. En oh, die middag zijn we ook nog bij een mosterdmakerij geweest, hebben we gewoon lekker wat rondgeslenterd door de stad en zijn we uit eten geweest!

We hebben ook regelmatig een potje tafeltennis gespeeld als we in de jeugdherberg waren. Gewoon leuk om tussendoor even te doen.

Na drie dagen in Cochem was het tijd om alweer naar huis te gaan. Het was echt een leuk en gezellig stadje, en het was vooral ook heel fijn om met z’n allen samen te zijn. Ik heb genoten en hoop op nog veel meer van dit soort tripjes in 2017!

Wat heb jij deze kerstvakantie gedaan? Ben jij nog weg geweest?

Liefs Anniek

17 comments on “Ons kerstvakantietripje naar Cochem in Duitsland!”

  9 januari, 2017

  Ziet er inderdaad erg schattig uit allemaal! Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben zelf nog nooit in Cochem geweest, lijkt me een leuke plek! X


  9 januari, 2017

  O wat een gezellig en lief stadje zeg! Het klinkt alsof jullie heerlijke dagen hadden. Ik ben met Kerst bij mijn familie in Engeland geweest en daarna naar Londen, was ook al zo leuk! Malou x


  9 januari, 2017

  Wauw wat ziet het er prachtig uit!


  Iris
  9 januari, 2017

  Wauw, wat een gezellige sfeer. Ik hou van dat ‘winter wonderland’-gevoel! Heerlijk:) Daarnaast ben ik stiekem een beetje benieuwd, welke camera gebruik jij? Ik vind de foto’s echt prachtig! Liefs


  9 januari, 2017

  Wat een leuk dorpje! Mooie foto’s ook ;)


  9 januari, 2017

  Wat ziet het er een leuk stadje uit!


  9 januari, 2017

  Dit ga ik onthouden, ik ben gek op kleine plaatsjes.


  9 januari, 2017

  Heel mooie foto’s!


  9 januari, 2017

  Het ziet er heel gezellig uit! Mooie foto’s!


  9 januari, 2017

  Ahh, wat een fijn sfeertje is dit! Zo leuk, zo’n klein, duits dorpje in kerstsfeer! Prachtige foto’s! (en ticket to ride is zo’n leuk spel!! :)


  9 januari, 2017

  Wauw wat is het daar mooi! Ik ben echt dol op dat soort kleine steden. Het is daar vaak zo schattig met allemaal leuke straatjes en hoekjes om te ontdekken. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad en dat iedereen nog mee gaat, lijkt me super gezellig.


  9 januari, 2017

  Wauw, wat mooi. Prachtige foto’s heb je gemaakt en het klinkt alsof jullie het heel gezellig hebben gehad! :)


  9 januari, 2017

  Ik ben al even niet meer met mijn familie op vakantie geweest. Lijkt me heerlijk om ook weer eens zo’n tripje te maken.


  10 januari, 2017

  Ziet er leuk uit! <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com


  10 januari, 2017

  Heel erg leuk om te zien


  10 januari, 2017

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Duitsland heeft zoveel leuke schattige, sfeervolle stadjes! <3


  11 januari, 2017

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. En wat een prachtige omgeving! Love it!