Update: Onzekerheid over video’s – Weer in de schoolbanken & boordevol plannen & ideeën –

vrolijk

Gisteren moest gewoon echt even wat dingen van me afschrijven, wat ik vandaag post in een personal update. Ik praat je even lekker bij, onder andere over mijn onzekerheid over video’s, een overload aan plannen en inspiratie, een paar sneak peaks en over het begin van een nieuw jaar!

Vandaag, dinsdag, is mijn allereerste schooldag van dit jaar. Ik heb er al wel weer een héél klein beetje zin in, maar liever zou ik hebben dat de vakantie nog iets langer zou duren. Vaak ga ik me aan het eind van de zomervakantie vervelen, maar wonder boven wonder heb ik daar dit jaar totaal geen last van gehad! Ik denk dat dat ook komt omdat ik de afgelopen weken heel veel bezig ben geweest met mijn blog. De laatste maand heb ik de smaak echt te pakken gekregen en stroom ik over van nieuwe ideeën en plannen! Ik blog nu al zo’n 2 jaar, maar ik wil nu proberen om het ook echt wat professioneler aan te pakken, en om goed na te denken over de layout, kwaliteit van de foto’s, inhoud van de artikelen enzovoorts.

Ook qua video’s krijg ik steeds meer inspiratie en plannen. Ik merk dat ik het toch wel heel erg leuk vind om video’s op te nemen, maar ik heb nog wel een heel aantal punten waar ik aan kan werken vind ik zelf! Zo was ik, toen ik net begon met video’s maken, nog best wel ‘onzeker’, en daardoor waren mijn video’s niet echt spontaan. Als ik die filmpjes nu terug kijk denk ik ook echt: ‘waarom?!’, haha! Zo stijfjes, en niet echt hoe ík ben. Als ik video’s keek van andere Youtubers werd ik echt aangestoken door hun enthousiasme, maar bij mezelf zag ik dat nog niet zo terug. Gelukkig verdwijnt dat gevoel steeds meer, en hoe ik nu voor de camera sta, zo ben ik ook echt.  Alsnog heb ik wel veel kritiekpunten, maar daar werk ik aan!

Zoals je weet komt er iedere vrijdag een nieuwe video online, en ik kan je alvast verklappen dat er een aantal toffe video’s tussen zitten! Zo maakte ik laatst samen met mijn vader een eigen kledingrek die ik aan jullie ga laten zien, ik ben zo blij met dat rek! Mijn normale kledingkast begon echt een beetje te vol geworden, en wat extra ruimte kon zeker geen kwaad. Ik heb er trouwens wel eens over gedacht om 2 video’s per week te maken, omdat ik filmen zo leuk vind. Ik weet alleen niet zeker of ik me dan aan die belofte van 2 video’s per week kan houden, dus ik heb ervoor gekozen om het eerst nog even te laten bij 1 video per week. Dan zien we wel hoe het loopt.

Oké, genoeg gekletst over video’s en bloggen, dit jaar ga ik namelijk naar VWO 5! Klinkt opeens heel oud ofzo, terwijl dat eigenlijk reuze meevalt. Vroeger keek iedereen altijd op tegen de mensen in V5 en V6, maar nu het eenmaal zo ver is voelt het niet echt heel speciaal :) Vorig jaar ben ik met gemak over gegaan, dus ik hoop dat dat dit jaar ook weer gaat lukken. We zullen wel zien wat er gaat komen!

Tsja, dat was het wel weer voor vandaag. Ik had echt even de behoefte om wat dingen van mij af te schrijven en met jullie te delen, zo aan het begin van dit nieuwe jaar. Misschien ben jij wel al lang weer begonnen, maar ik hoop dat we er met z’n allen een mooi jaar van gaan maken! Let’s go!

En, ben jij al begonnen met school/werk? Waar kan jij je inspiratie in kwijt, en wat vind jij tof om te doen? Kortom: waar houdt jij je mee bezig? Ik ben benieuwd, deel je verhaal in de comments!

Liefs Anniek

Ik zou het trouwens heel lief vinden als je me volgt op mijn kanalen! Klik op de woorden hieronder om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen, video’s, en leuke personal foto’s. Dankjewel!

Bloglovin

Facebook

Youtube

Instagram

 

 

 

11 reacties

 • Reply
  Anne Solveig
  2 september, 2014 at 06:30

  Ik ben benieuwd naar je kledingrek! En wat een mooie foto bovenaan :)

  • Reply
   Anniek
   2 september, 2014 at 06:54

   Ah dankjewel! :)

 • Reply
  Eline
  2 september, 2014 at 08:18

  Ik ben echt super benieuwd naar het kledingrek en ik ben begonnen aan de mijn eerste jaar pabo dus dat is erg spannend ^^

  • Reply
   Anniek
   2 september, 2014 at 13:29

   Veel plezier meid, hoop dat je het leuk gaat vinden! Waar ga je de studie volgen?

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  2 september, 2014 at 09:24

  Leuk dat je steeds meer zin krijgt in het bloggen en je eigen draai er aan begint te geven. Ik vind je filmpjes altijd super leuk en snap echt die onzekerheid, heb het zelf ook heel erg haha. Maar wordt na een tijdje vanzelf makkelijker :)

  • Reply
   Anniek
   2 september, 2014 at 13:29

   Ja klopt, ik merk zelf ook wel dat het steeds makkelijker wordt. In het begin is het gewoon een beetje raar om tegen een camera te praten! :)

 • Reply
  Riemke
  2 september, 2014 at 15:26

  wat heb je een leuke blog :)

  • Reply
   Anniek
   2 september, 2014 at 15:48

   Haha, dankjewel! Lief van je!

 • Reply
  Sylvana
  2 september, 2014 at 17:06

  Fijn artikel om te lezen, je schrijfstijl is prettig! Grappig hoe je nu denkt over je eerste video, ik denk dat het bij mij hetzelfde zou zijn (mocht ik ooit beginnen met filmpjes maken). Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding communicatie. Op dit moment loop ik 40 uur stage per week; behoorlijk wennen, maar wel erg leuk :).

  • Reply
   Anniek
   2 september, 2014 at 18:38

   Zo, dat is behoorlijk wat zeg, 40 uur! Maar wel tof, je opleiding, en je ben ook al lekker ver :)

 • Reply
  Laura - Sunlight Dream
  2 september, 2014 at 20:10

  Leuk dat je steeds meer zin krijgt in bloggen :) ik ben pas net begonnen, dus ik zit nog vol ideeën, hopelijk blijft dat ook zo. Ga zo door meid!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.