Van deze spulletjes word ik heel blij

favorieten mei

Van een nieuwe verslaving aan een tof Youtubekanaal (ik móet gewoon elke dag kijken!) tot aan een zomers, gewaagd fashion item en een cameralens… Vandaag heb ik een aantal spulletjes waar ik héél blij van word op een rijtje gezet. Ik hoop dat je er ideeën door op doet!

boncolor youtube

Boncolor

Oké, laten we beginnen met iets waar ik echt een serieuze verslaving voor aan het opbouwen ben: het Youtubekanaal ‘Boncolor‘. Op dit kanaal plaatst Bonnie elke ochtend een vlog. Een vlog over haar leventje als vrolijke en spontane twintiger die samenwoont met haar vriend Nick.

Bonnies dagen zijn vaak gevuld met hele leuke en gevarieerde activiteiten, maar dat is niet het enige wat haar vlogs zo leuk maken. Ze heeft vooral een heel erg leuk, gezellig en grappig karakter, en de humor van haar en haar vriend is HILARISCH! En oh: ze plaatst elke week vaak ook nog 1 of 2 extra video’s, dus kijkmateriaal genoeg :)

review palmolive feel good

palmolive douchegel

palmolive feel good

Mijn maatje in de ochtend: Palmolive Feel Good

Een poosje geleden was ik op een event van Palmolive waar hun nieuwe ‘Gourmet’-lijn werd gelanceerd. En nee, bij die lijn gaat het dan niet over een nieuw soort gourmetstel ofzo, maar over douchegels met geuren van eetbare ingrediënten: chocolade, aardbei en perzik!

Hoewel ik deze nieuwe lijn erg lekker vind, word ik nog blijer van de de Feel Good douchegel van Palmolive, een douchegel die al wat langer bestaat. Door de mango, Nerolibloemen en sinaasappel die erin zit is de geur een fijne mix van zoet, fris en bloemig. Onwijs lekker voor in de ochtend!

nikon 50 mm review

Nikon 50 mm AF-S lens

Zo’n twee maanden geleden had ik net een 50 mm lens gekocht en schreef ik een artikeltje waarom ik er helemaal mee in mijn nopjes was. Nu we alweer een tijdje verder zijn ben ik er nog steeds erg blij mee en gebruik ik hem letterlijk elke dag.

Voor een wat uitgebreidere uitleg waarom ik de 50 mm lens zo fijn vind, moet je even op de bovenstaande link klikken, maar kort gezegd komt het hierop neer: DE BLURRY ACHTERGROND! Door het lage diafragma wat je met de 50 mm lens in kunt stellen krijg je een hele kleine scherptediepte, wat zorgt voor die prachtige vage achtergrond. Ik houd er van!

eat natural extreme cacao

eat natural review

Eat Natural Extreme Cacao

Gewoon zo, hotsa: recht vanuit het pak. Met lekkere grove stukken kokosnoot en knapperige, hele noten en vooral ook véél cacao. De Extreme Cacao granola van Eat Natural is eigenlijk bedoeld om in je yoghurt te doen, maar ik eet het gewoon als snack!

Eat Natural heeft een poosje geleden drie nieuwe granola’s aan haar assortiment toegevoegd, en ik kreeg ze opgestuurd om ze eens te proeven. Extreme Cacao is de enige variant die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd, maar oh: ik ben er nu al gek op. Binnen een paar dagen heb ik 3/4 van het pak leeggegeten. Toen ik hem aan mijn zus liet proeven was het enige wat ze zei: ‘Mag ik nú nog meer?!’, haha! Echt een favorietje dus.

mostly strings

Mostly Strings

Nog een Youtube favoriet, maar dit keer een afspeellijst! Zoek op Youtube even op ‘Mostly Strings‘ en je vindt een kanaal vol met hele fijne, rustige nummers. Perfect om ‘s avonds lekker bij weg te dommelen.

overgooier

Overgooier

Een beetje spannend vond ik hem eerst wel, dit overgooiertje. Maar na hem gepast te hebben was ik meteen verkocht: het werd per direct een nieuwe zomerfavoriet.

Deze overgooier is een soort kruising tussen een jurkje en een korte tuinbroek. Zelf vind ik het heel leuk om hem te dragen met een crop top eronder, een panty en een paar loafers. En als het koud is doe ik er nog een vestje over aan. Ik denk zomaar dat je deze overgooier binnenkort terug gaat zien in een outfitpost :)


Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! Welk item/Youtubekanaal spreekt jou het meest aan?

Liefs!

 

33 reacties

 • Reply
  Fien Geens
  25 mei, 2016 at 06:07

  Jouw YouTube kanaal Haha maar ook dat van Jiami en Disfordazzle.
  Mijn favoriet item is een trui die ik echt geweldig vind!

  • Reply
   Fien Geens
   25 mei, 2016 at 06:08

   Oei ik had de verkeerde blog bij mijn naam geschreven

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:08

   Awh dankje, superlief Fien! En oeh, truien kunnen inderdaad zooo fijn zijn!

 • Reply
  Esmée
  25 mei, 2016 at 06:22

  Weer een lijstje om blij van te worden! Ik heb al eens eerder gehoord van Bonnie maar heb haar video’s eigenlijk nog niet gekeken. Ik ga haar onthouden!

 • Reply
  Jolien
  25 mei, 2016 at 06:49

  Jammer dat dat YouTube kanaal niet Engelstalig is, want stiekem luister ik liever naar Engelse dan Nederlandstalige vlogs. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat komt. Ik heb zelf geen 50 mm lens, maar heb er inderdaad al wel erg veel goeds over gehoord en de foto’s die ik te zien heb gekregen zien er bijna altijd verbluffend uit. Misschien moet ik ook maar eens gaan sparen voor zo’n lens.

 • Reply
  Leonie
  25 mei, 2016 at 06:56

  Ik ben meteen gaan kijken bij Boncolor en wat een leuke tip! :)

 • Reply
  Suzanne
  25 mei, 2016 at 07:01

  Bij mij staat de 50 mm lens nog steeds op mijn verlanglijstje. Leuke items heb je op je lijstje staan.

 • Reply
  MARIJKE
  25 mei, 2016 at 07:06

  Leuk! Ben heel benieuwd naar je outfit foto’s met de overgooier!

 • Reply
  Sophie
  25 mei, 2016 at 07:08

  Aah wat een geweldig kledingstuk! Ik ben heel benieuwd naar je outfitfotos!

 • Reply
  Frauke
  25 mei, 2016 at 07:25

  Wat een leuk overzicht! Die 50mm is fijn he! Alleen vind ik het jammer dat je vrij ver van je onderwerp moet staan, ik wil graag een 30mm maar dan met zo’n diafragma haha. Maar die kost helaas best veel! Zo leuk ook, de overgooier die je toont. En ik ga nu gelijk eens naar die muziek luisteren :)! X

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:09

   Ja, ik moest er ook echt wel even aan wennen dat je wat verder weg moet staan als je de 50 mm gebruikt! Maar ik heb het er wel dubbel en dwars voor over :D 30 mm is ook tof, maar wel duur inderdaad!

 • Reply
  Klaske
  25 mei, 2016 at 08:20

  Wat een leuke dingen allemaal, ik ga straks direct een kijkje nemen op dat youtubekanaal. En oh, je 50 mm lens, geweldig. Ik wil er ook zo ontzettend graag eentje, maar heb op het moment even geen geld. Ooit gaat ´ie er bij mij ook komen (hoop ik)! En heel veel luv voor die overgooier. Ik heb ook twee zulke jurkjes (oeps) en ben benieuwd hoe jij ‘m combineert! Liefs

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:10

   Ah ja, ik vind zo’n overgooier ook echt iets voor jou, voor zover ik je via internet ‘ken’, haha! :)

 • Reply
  BySilke
  25 mei, 2016 at 09:34

  Mostly strings is zo mooi he! Ik word er echt rustig van, altijd hihi. En die 50 mm-lens is ook echt mijn favoriet. Het is echt mijn lievelingskindje ;) Liefs! En geniet van je vakantie :)

 • Reply
  Boncolor
  25 mei, 2016 at 11:20

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent over m’n vlogs! Thanks voor de lieve woorden en succes met je leuke blog! X bon

 • Reply
  Linda
  25 mei, 2016 at 12:22

  Boncolor is zo leuk inderdaad! En ik heb laatst ook een overgooier gekocht, helemaal blij mee:)

 • Reply
  Moniek
  25 mei, 2016 at 12:49

  Die overgooier is echt zo cute! En wat heb je een mooie foto’s gemaakt met de 50 mm lens. Liefs!

 • Reply
  Manon
  25 mei, 2016 at 13:45

  Palmolive is zo lekker heh!!!!

 • Reply
  Laura
  25 mei, 2016 at 14:08

  Leuke tips en dingetjes! Die overgooier vind ik zo leuk. Boncolor is echt een fijne YouTuber :)

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  25 mei, 2016 at 16:23

  Wat gaaf die 50-mm lens! Welke camera heb je eigenlijk? Ik ben heel benieuwd geworden naar Bonnie haar Youtubekanaal! xx

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:11

   Ik gebruik vooral de Nikon D5200! Heel fijn ding :)

 • Reply
  Julie
  25 mei, 2016 at 16:42

  Wat leuk dat je zoveel items uit verschillende categorieën laat zien! Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt naar die gourmetlijn van douchegels! :-)

 • Reply
  Iris
  25 mei, 2016 at 16:49

  Fijn! Hier kan ik wat mee in de lange vakantie die in het verschiet ligt :)

 • Reply
  anna
  25 mei, 2016 at 21:02

  Wat een leuke dingen! Ik ben meteen even een kijkje gaan nemen op dat YouTube kanaal!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  25 mei, 2016 at 21:30

  Zooo jaloers op je lens, ooit wil ik er ook echt eentje kopen!

 • Reply
  Esther
  26 mei, 2016 at 09:45

  Superleuke lens! En die douchegel lijkt me ook heerlijk!

 • Reply
  Sonia
  26 mei, 2016 at 20:24

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Ik kende boncolor al en ja ze is zoooo leuk! En mag ik je even HEEL ERG BEDANKEN voor die mostly strings afspeellijst. Dat is echt precies waar ik naar zocht! :)

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:12

   Ah, superfijn om te horen dat ik je zo blij heb gemaakt met de afspeellijst! Het was ook echt mijn ontdekking van de week, haha :)

 • Reply
  Quinty
  27 mei, 2016 at 07:55

  Ik kijk Bonnie al vanaf dat ze 500 abonnees had en het is zo leuk om haar te zien groeien, en steeds ergens voorbij te zien komen!

 • Reply
  Melissa
  27 mei, 2016 at 20:49

  Wat een leuke items!

 • Reply
  kimmetjekims
  27 mei, 2016 at 21:50

  Wat een vrolijk lijstje! Ik vind het kledingstuk erg leuk :)

 • Reply
  Eva
  28 mei, 2016 at 10:21

  Van welk merk is die overgooier?

  • Reply
   Anniek
   29 mei, 2016 at 14:14

   Hij komt van de River Island!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.