Video: DIY Clothes rack + what’s on it?

Ben jij al geabboneerd op mijn kanaal?

Yaay, ik ben ZO enthousiast: eindelijk heb ik mijn eigen kledingrek! Al mijn hele leven gebruik ik dezelfde ingebouwde kledingkast, die heel fijn is, maar waar je alleen maar kleding in kunt léggen. De afgelopen maanden merkte ik dat het me toch wel een beetje dwars begon te zitten dat ik geen kleding op kon hangen, vooral bij blousejes, rokjes en vesten is het handig om ze op te kunnen hangen. Afgelopen week was het zover, en maakte ik samen met mijn vader mijn eigen kledingrek. In deze video laat ik jullie zien hoe ik dat gedaan heb, en ook show ik jullie de kleding die erop hangt!

Klik op ‘continue reading’ voor meer foto’s en info!

diy kledingrek

Dit is ‘m dus: helemaal zelf gemaakt. (Oké, mijn vader heeft het grootste deel gedaan…) Mijn vader is gek op klussen, en toen ik mijn vader voorstelde om samen een kledingrek te maken, kreeg hij dan ook al meteen ideeën. Ik vond het allemaal prima en liet hem lekker zijn gang gaan. Ik was allang blij dat we sowieso een mogelijkheid hadden gevonden waar we het kledingrek zouden kunnen maken!

diy kledingrek

Eigenlijk heb je maar heel weinig nodig om dit kledingrek te maken, en je kunt zo creatief zijn als je wilt met de materialen die je gebruikt. Wij gingen heel simpel voor een oude bezemsteel die we in stukken zaagden, en die we met schroeven bevestigden aan de boekenplank erboven. Met een soort stevig metaalband maakten we het stuk waaraan de kleding zou komen te hangen vast aan de andere twee delen van de bezemsteel.

kledingkast maken

Resultaat: een toffe DIY clothes rack waarmee ik zeker weten nog heel lang plezier van ga hebben!

kleedje

Het kledingrek hangt nu in de oude kamer van mijn broer, wat een beetje ons rommelkamertje is. Om alles nog een beetje op te vrolijken heb ik daarom een gezellig kleedje neergelegd, en heb daarop wat schoenen uitgestald.

Ik ben echt enorm happy met mijn nieuwe kledingrek! Hoe berg jij je kleding eigenlijk op?

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  mirthe
  12 september, 2014 at 06:12

  Wauw, je vader is er echt handig mee! Ik ga eens kijken of mijn vader dat ook kan doen, :) Leuke video trouwens! Je hebt een nieuwe volger erbij, :)

  • Reply
   Anniek
   12 september, 2014 at 06:42

   Ah lief, dankjewel! <3

 • Reply
  Petra
  12 september, 2014 at 18:45

  Zelf heb ik zowel een hang als leg kast, maar zelf vind ik ophangen veel fijner…en je hebt wel een gezellige vader dat hij dit samen met je wil doen en zo betrokken is bij Glowofbeauty…
  leuk om te lezen en te bekijken is dit artikel…

  groetjes Petra

 • Reply
  Claudia
  16 september, 2014 at 20:55

  Dat jasje van de Vila is leuk! Wat handig gedaan dat kledingrek :D

 • Reply
  Jolanda van der spek
  29 september, 2014 at 07:52

  Wow wat handig gemaakt! Ik heb laatst maar een kledingrek gekocht maar dit is goedkoper. Gr Jolanda

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.