Video: kletsen + september favourites!

Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal!

Vandaag eens een lekkere kletsvideo, waarin ik ook meteen mijn september favourites aan je laat zien! Niet geïnteresseerd in mijn kletsverhaal over spinnen, herfst, en over hoe het nu eigenlijk met me gaat? Spoel dan even door naar 3:30!

Welk product is jóuw ultimate favourite geweest deze maand?

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Eline
  26 september, 2014 at 07:27

  Super leuke video en ik voel met je mee met de spinnenwebben.

  • Reply
   Anniek
   26 september, 2014 at 08:35

   Haha, fijn!

 • Reply
  Milou
  26 september, 2014 at 08:06

  De drukte herken ik…Die donkerte vind ik ook zo vervelend!:-(

 • Reply
  Cheyenne Caitlin
  26 september, 2014 at 11:09

  Leuke video! Onwijs knap van je dat je (ondanks de drukte) toch door blijft gaan met bloggen, omdat je dat zo ontzettend leuk vindt. Vind ik echt knap van je. Ik heb de afgelopen twee jaar mijn blog links laten liggen door alle drukte van school, zo ontzettend jammer! Vooral zo doorgaan. Duimpjes omhoog!

  • Reply
   Anniek
   26 september, 2014 at 11:49

   Thanx, wat een lieve reactie! Ik kan me ook heel goed voorstellen dat je voor een poosje bent gestopt, soms is het ook heel lastig om het allemaal te combineren. Maar wel tof dat je weer begonnen bent!

 • Reply
  Iris
  26 september, 2014 at 17:53

  De spinnen hebben mijn voordeur gevonden. Brr…

 • Reply
  Mandy
  27 september, 2014 at 12:29

  Jij hebt ook een mooie blog! leuk filmpje en je hebt er een nieuwe volger bij xxx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.