Video: Rip that tights!

ripped panty

RATS. Terwijl ik over straat liep gleed mijn tas langs mijn benen, en ik hoorde hoe er een groot gat ontstond in mijn panty. Toen ik naar beneden keek zag ik dat er ook nog eens een dikke ladder in was gekomen. Eerst baalde ik een beetje, maar laten ben ik eens gaan experimenteren met de kapotte panty, tot er een hele leuke grungy en stoere panty uitkwam! Bekijk de video om te zien hoe ik een kapotte panty omtover tot een draagbaar kledingstuk.

Vergeet niet je te abonneren op mijn kanaal!

En, zou jij dit durven dragen?

Liefs Anniek

2 reacties

 • Reply
  Floor
  1 augustus, 2014 at 09:10

  Ik vind dit echt niks…

 • Reply
  Petra
  2 augustus, 2014 at 03:07

  Durven wel, maar willen?…dat is toch een heel ander verhaal!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.