Video: Shoplog Primark Almere - GlowofbeautyGlowofbeauty

22 februari 2014

Goeiemorgen allemaal! Vandaag heb ik na een lange tijd weer eens een video voor jullie! Mijn laatste video is denk al wel van 5 maanden geleden, maar laatst kreeg ik opeens heel erg veel zin om er weer eens eentje op te nemen, dus bij deze! I hope you like it, ik hoor graag wat jullie er van vinden! Veel kijkplezier!

Liefs Anniek

7 comments on “Video: Shoplog Primark Almere”

  22 februari, 2014

  Leuk een shoplog in een filmpje! Veel mooie sieraden heb je gekocht, en die sokken die je hebt gekocht zijn idd ook mega schattig :) En wauw die bronzer ziet er ook heel goed uit, ben nieuwd naar de review! x


  22 februari, 2014

  Leuke spulletjes heb je gekocht! veel mooie sieraden, en die sokken zijn idd echt mega cute. Die bronzer ziet er ook echt mega mooi uit, ben benieuwd naar je review ;) x


  22 februari, 2014

  Die ketting is echt heel mooi! Ik moet ook maar weer eens naar Primark!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM


  23 februari, 2014

  Ik vind de ketting met de driehoekjes heel mooi! :) Liefs


  23 februari, 2014

  Leuk filmpje!
  En wat heb je mooie haren zeg:)

  Liefs


  27 februari, 2014

  Dat blauwe vestje heb ik ook gekocht! :) Verder heb je echt leuke dingen gekocht


  27 februari, 2014

  Heel leuk filmpje! x-Noa