VLOG / Bloggers on board + unboxing! - GlowofbeautyGlowofbeauty

14 augustus 2016

Niets meer missen? Abonneer je hier op mijn kanaal, gezellig!

Good morning!  Afgelopen vrijdag werd ik wakker bij mijn opa en oma, kreeg een heel tof vintage cadeau van ze, en ‘s middags stapte ik samen met zes andere bloggers in een roze sloep in Amsterdam. Eén groot feest dus :) Ik nam de camera mee en heb lekker gevlogd!

Heb jij weleens door de Amsterdamse grachten gevaren?

Liefs!

9 comments on “VLOG / Bloggers on board + unboxing!”

  14 augustus, 2016

  Wat leuk om je video te bekijken. Ik was ook uitgenodigd voor de boottocht, zo jammer dat ik niet kon want zie overal leuke foto’s en video’s voorbij komen. Zo leuk!


  14 augustus, 2016

  Leuke vlog! Ik reis niet zo vaak met de bus, maar ik zal eraan denken! ;-) Zo’n leuke boottocht ziet er echt gezellig uit!


  14 augustus, 2016

  Wat ontzettend leuk die roze sloep!


  14 augustus, 2016

  Heel erg leuk om te zien!


  14 augustus, 2016

  Leuk zo’n tripje met de boot! Er komen allemaal lekkere dingetjes voorbij :). Nu ben ik wel heel benieuwd naar die Sigg Hot & Cold one fles! Wat er op de verpakking stond, sprak me al aan, nu nog even zien hoe hij er uit ziet, haha.


  14 augustus, 2016

  Wat een leuke vlog!
  Altijd leuk om je videos te zien.


  14 augustus, 2016

  Wat gezellig allemaal :D Die boottocht ziet er zo leuk uit! Lijkt me best leuk om eens mee te maken :)


  14 augustus, 2016

  Gek eigenlijk dat mensen na hun twaalfde ofzo helemaal niet meer bij hun opa en oma logeren. Vooral blijven doen, zou ik zeggen.


  15 augustus, 2016

  oh zo fijn dat je het zo naar je zin hebt bij je opa en oma! En leuk dat je in die boot mocht! Ik was vorig jaar uitgenodigd maar toen kon ik helaas niet. Hoop dat je het leuk gehad hebt!