Vlog / Utrecht, kringloop & Barcelona reisbespreking

De laatste video die ik uploadde op mijn kanaal is alweer 3 maanden oud, maar inderdaad, je ziet het goed: ik ben weer begonnen! Vandaag neem ik je mee in een vlog waarin ik wat dingetjes regel voor mijn aankomende studie, naar (kringloop)winkels in Utrecht ga en een etentje/bespreking heb met vriendinnen voor onze reis naar Barcelona!

Komende week komt er een video online waarin ik uitleg waarom ik zo lang niet actief ben geweest op Youtube en wat ik de komende tijd ga doen met mijn kanaal. Dus stay tuned! :)

Als je het leuk vindt kan je je hier alvast abonneren op mijn Youtubekanaal!

Liefs!

5 reacties

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  27 mei, 2016 at 05:17

  Ah wat een leuke vlog! X

 • Reply
  Jolet
  27 mei, 2016 at 09:36

  Dat blauwe jasje vind ik inderdaad ook leuker dan die gele! Hoewel ze je allebei leuk stonden :)

 • Reply
  Manon
  27 mei, 2016 at 17:59

  Leuke Vlog om te zien!

 • Reply
  Jolien
  28 mei, 2016 at 08:01

  Ziet er leuk uit! Ik zou trouwens ook zo graag met een aantal vriendinnen erop uit trekken, de wijde wereld in. Alleen zou ik liever gaan backpacken of toch in ieder geval ergens kamperen en veel van de omgeving genieten. Ik ben eigenlijk niet gemaakt voor een luilekker vakantie denk ik.

  • Reply
   Anniek
   28 mei, 2016 at 08:07

   Oeh ja, kamperen met een groep vriendinnen lijkt me ook onwijs leuk! Zeker backpacken, dat staat ook nog op mijn ‘ooit wil ik dit doen’-bucketlist :) Dankjewel voor je lieve reactie!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.