Vlog / Utrecht, kringloop & Barcelona reisbespreking - GlowofbeautyGlowofbeauty

27 mei 2016

De laatste video die ik uploadde op mijn kanaal is alweer 3 maanden oud, maar inderdaad, je ziet het goed: ik ben weer begonnen! Vandaag neem ik je mee in een vlog waarin ik wat dingetjes regel voor mijn aankomende studie, naar (kringloop)winkels in Utrecht ga en een etentje/bespreking heb met vriendinnen voor onze reis naar Barcelona!

Komende week komt er een video online waarin ik uitleg waarom ik zo lang niet actief ben geweest op Youtube en wat ik de komende tijd ga doen met mijn kanaal. Dus stay tuned! :)

Als je het leuk vindt kan je je hier alvast abonneren op mijn Youtubekanaal!

Liefs!

5 comments on “Vlog / Utrecht, kringloop & Barcelona reisbespreking”

  27 mei, 2016

  Ah wat een leuke vlog! X


  27 mei, 2016

  Dat blauwe jasje vind ik inderdaad ook leuker dan die gele! Hoewel ze je allebei leuk stonden :)


  27 mei, 2016

  Leuke Vlog om te zien!


  28 mei, 2016

  Ziet er leuk uit! Ik zou trouwens ook zo graag met een aantal vriendinnen erop uit trekken, de wijde wereld in. Alleen zou ik liever gaan backpacken of toch in ieder geval ergens kamperen en veel van de omgeving genieten. Ik ben eigenlijk niet gemaakt voor een luilekker vakantie denk ik.

  Anniek
  28 mei, 2016

  Oeh ja, kamperen met een groep vriendinnen lijkt me ook onwijs leuk! Zeker backpacken, dat staat ook nog op mijn ‘ooit wil ik dit doen’-bucketlist :) Dankjewel voor je lieve reactie!