Hier kan je mijn te gekke reis naar Barcelona volgen…

reis barcelona

Gisteren vertelde ik het al aan je: nu je dit leest zit ik in Barcelona, AAAAH! Samen met 7 andere meiden ben ik vanochtend om 6 uur ‘s morgens opgestegen, op weg naar ons mooie appartementje midden in de zonnige, levendige stad. Hoewel ik vanuit Barcelona niet rechtstreeks mijn blog ga updaten, kan je mijn reis wel ergens anders volgen…


Vorige week heb ik een nieuwe telefoon gekocht: de LG G4. Mijn oude telefoon was hélemaal af (lees: hij liep om de minuut vast) en het werd hoog tijd voor een nieuwe. Naast dat mijn nieuwe LG erg snel is, zit er ook een onwijs goede camera op. En dat betekent…

Een herontdekking van Instagram!

Nu ik eindelijk foto’s kan maken, bewerken en uploaden via mijn eigen telefoon (dat kon ik eerst allemaal niet), wordt Instagram opeens een stuk leuker. Ik ben de laatste paar dagen al lekker aan de slag gegaan met het creëren van een leuke feed, en ik ben ook van plan om als ik in Barcelona ben veel te uploaden. Zo kunnen jullie lekker meegenieten!

Ondertussen zullen er trouwens ook nog artikelen hier op mijn blog verschijnen hoor, maar nog niet over Barcelona. Dat komt als ik weer terug ben.

Ga jij ‘mee’ naar Barcelona?

Liefs Anniek ( vanuit Barca! :D )

17 reacties

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  31 mei, 2016 at 05:15

  Ah Barca is echt zo leuk! Have fun! X

 • Reply
  Esmée
  31 mei, 2016 at 06:07

  Barcelona is echt een hele leuke stad! Brunch & Cake is echt een aanrader om te ontbijten of brunchen. Heel veel plezier!

 • Reply
  Frauke
  31 mei, 2016 at 06:08

  Wat fijn dat je nu weer volop kan Instagrammen! Heel leuk ;)! Ik volg je al, dus zie de updates vanzelf passeren. Heel veel plezier toegewenst! X

 • Reply
  Jolien
  31 mei, 2016 at 06:41

  Jammer dat we nog geen uitgebreid verslag te zien gaan krijgen op je blog. Daar keek ik best wel naar uit. Veel plezier daar in het zonnige Barcelona!

 • Reply
  Suzanne
  31 mei, 2016 at 07:40

  Veel plezier in Barcelona en ik ga je zeker volgen!

 • Reply
  Iris
  31 mei, 2016 at 07:55

  Veel plezier!

 • Reply
  Sonia
  31 mei, 2016 at 08:09

  Heeel veeel plezier! En wat fijn van je nieuwe telefoon :). Ik ken het probleem: ik kan ook geen foto’s via mijn mobiel via instagram uploaden (ik doe het via een random programma op de computer) en dat maakt het allemaal wel iets lastiger..

 • Reply
  Denise
  31 mei, 2016 at 09:00

  Tuurlijk volg ik je al op Instagram, ben heel benieuwd. Lekker genieten in Barcelona! X

 • Reply
  Tessa | LucyTess
  31 mei, 2016 at 09:08

  Ahh wat is het toch fijn om een telefoon met goede camera te hebben, haha! Heel veel plezier, ik ben super benieuwd naar de foto’s! :D

 • Reply
  Manon
  31 mei, 2016 at 16:51

  Veel plezier!!!!

 • Reply
  anna
  31 mei, 2016 at 19:13

  Veel plezier en ik zie de foto’s wel verschijnen! <3

 • Reply
  Esther
  1 juni, 2016 at 12:39

  Ben heel benieuwd naar je belevenissen in Barcelona! Geniet ervan!

 • Reply
  Quinty
  2 juni, 2016 at 10:57

  Ik ga ‘mee’ naar Barcelona! Ik heb er altijd al een keer heen gewild. ;)

 • Reply
  Lisa
  3 juni, 2016 at 15:46

  Ik weet nog dat je de laatste meeting nog aan het klagen was over je telefoon. Fijn dat je nu een nieuwe hebt.

  • Reply
   Anniek
   8 juni, 2016 at 10:24

   Haha ja, ZO fijn! :)

 • Reply
  Laura Vonk
  4 juni, 2016 at 17:23

  Lijkt me echt een heel goed mobiel! Fijn om je te ‘volgen’ op je reis in Barca.

 • Reply
  Luna
  5 juni, 2016 at 12:59

  Heel veel plezier nog! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.