JML #83 / Veel vrij, outfitshoots & raw chocolate

join my life 83

Ik ging slechts twee daagjes naar school, maakte veel mooie herfstwandelingetjes, ging lunchen bij een leuk cafeetje en Latte’s drinken in Utrecht, en EINDELIJK maakte ik weer eens outfitfoto’s. Mij hoor je niet klagen. Sterker nog: ik werd juist enorm vrolijk van deze fijne en relaxte week! Kijk je gezellig mee?

havermout

Maandag was het enige ‘normale’ dagje school deze week. De laatste paar dagen zijn er allerlei excursies geweest op mijn school, waardoor veel lessen uitvielen en ik zo veel naar school hoefde. Niet verkeerd :)

Ik begin elke ochtend trouwens nog steeds met het heerlijke havermoutontbijtje waarvan ik het recept laatst deelde!

linwoods gemalen

Een poosje geleden kreeg ik in een goodiebag deze zak met een noten/lijnzaadmix van Linwoods mee. Ik strooi nu elke dag een lepeltje met dit spul over mijn havermout heen, hartstikke lekker en voedzaam!

vroeg

Dinsdag had ik geen les, maar thuis ben ik wel hard met mijn profielwerkstuk aan de slag gegaan. Tussen de middag waren mijn vader (die ook thuis werkte) en ik hard toe aan een break, en we fietsen naar het toffe restaurantje Vroeg.

herfstsalade

Het was zulk lekker weer dat we buiten gingen zitten, in het warme herfstzonnetje. Ik bestelde deze salade met pompoen, geitenbrie en allerlei soorten champignons!

vers brood

Met een paar lekker dikke plakken vers meergranen brood erbij. Genieten.

kantoorgebouw utrecht

Gisteren kon je er al een uitgebreid verslag van lezen: woensdag interviewde ik samen met Hillene twee succesvolle bloggers voor ons profielwerkstuk.

Ons PWS gaat trouwens over of de motieven van bloggers om te bloggen veranderen naarmate de ze langer bezig zijn met het bloggen. Bijvoorbeeld door (negatieve) reacties van mensen, bedrijven die willen samenwerken… Sommigen van jullie waren er benieuwd naar zag ik, dus hierbij een toelichting :)

huis van belle

Hillene kwam door vertraagde treinen helaas te laat voor het eerste interview, maar daarna konden we gezellig samen door naar Eline, de oprichtster van Huis van Belle! (dit is trouwens Martanja, een andere blogger bij Huis van Belle)

brownie

Na de interviews doken Hillene en ik samen de Simon Levelt in om Latte Macchiato te drinken en samen een brownie te delen. Arme scholiertjes die we zijn :)

latte macchiato

Het was heeeel gezellig! Lekker bijgekletst met deze lieve meid <3

blaadjes

Ik heb deze week ook weer lekker een paar wandelingetjes gemaakt! Niet lang hoor, gewoon een halfuurtje even wat frisse lucht opsnuiven en de herfstbomen bewonderen.

eenden

meerkoet

En eendjes fotograferen :) Ik had eigenlijk wat brood mee moeten nemen bedenk ik me nu, zou ook leuk zijn.

tamme kastanjes

Kijk, mijn moeder heeft een hele hoop tamme kastanjes gevonden! Ik ga binnenkort maar eens even op zoek naar een lekker receptje ermee. Weet jij nog een leuk recept toevallig?

Ik wil jullie even attenderen (hoe zeg je dat eigenlijk in normaal nederlands? Attenderen klinkt zo… Deftig.) op deze vette winactie! Bij TravelActive kan je vanaf vandaag kans maken op een halfjaar highschool in Canada ten waarde van bijna 10.000 euro door een leuke foto of video in te sturen. Hoe awesome?! Helaas kan ik zelf niet meer meedoen aangezien ik volgend jaar al examen heb gedaan, maar ik vind het idee wel heel tof.

foto's bewerken

Zaterdag heb ik éindelijk weer eens outfitfoto’s gemaakt! Een hele poos had ik er óf geen tijd voor óf ik zat met mijn dikke, geopereerde lip waardoor ik er als een soort van Donald Duck uitzag.

Zaterdag was mijn lip gelukkig al een heel stuk hersteld, en kon ik weer lekker lachen zonder dat mijn hechtingen knapten :) Komende week komt één van de twee shoots online!

wrap rolletjes

Zaterdag had ik om 18:00 een reünie van de mensen met wie ik naar Roemenië ben geweest! Superleuk om weer even met z’n allen bij elkaar te zijn, lekker bij te kletsen en foto’s te bekijken. Iedereen nam wat te eten mee, en ik flanste snel leven wat wraps in elkaar.

love chock raw chocolate

Ik kwam erachter dat deze reep van LoveChock wel héél snel is opgegaan, haha! Ik wilde er eigenlijk nog wat mee doen voor een artikel, maar ja.. :) #deaantrekkingskrachtvanchocolade

vlees stoofpotje

Ok. Nog één foodfoto dan: dit heerlijke stoofpotje! Het ziet er niet uit, maar het was echt zo’n typische herfstige boeuf bourguignon die de hele dag staat te pruttelen en zo’n heerlijke geur door het huis verspreidt…

Komende week wordt wel weer een drukke week denk ik. School gaat nu dan écht beginnen, ik vier mijn verjaardag nog even na met vriendinnen, en de PWS presentatie komt ook steeds dichterbij… Druk dus, maar ik heb er wel zin in!

Wat ga jij vandaag doen?

Liefs Anniek

25 reacties

  • Reply
    Simone
    2 november, 2015 at 07:47

    Ik heb je havermout receptje gemist maar ga hem nu meteen bekijken (en maken als ik alles in huis heb haha!). Wat een heerlijke herfstige foto’s allemaal, daar past dat stoofpotje perfect bij inderdaad.

  • Reply
    Daphne
    2 november, 2015 at 07:50

    Wauw, een leuk diary artikel! Wat cool dat je een paar bloggers hebt geïnterviewd voor je profielwerkstuk. Als ik hoor hoeveel tijd je erin stopt, wordt ik een beetje zenuwachtig voor mijn examenjaar.

    • Reply
      Anniek
      3 november, 2015 at 08:15

      Klopt, het kost best veel tijd inderdaad. Maar als je zorgt dat je een onderwerp kiest wat je echt leuk vindt dan komt het helemaal goed joh! :)

  • Reply
    Esmée
    2 november, 2015 at 07:54

    Lekker zo’n rustig weekje! Je hebt ook weer prachtige herfstfoto’s gemaakt! Leuk! Ik begin vandaag met een twee-uurstoets van wiskunde. Verder ga ik vandaag heel hard leren voor de rest van de toetsweek! Fijne dag!

    • Reply
      Anniek
      3 november, 2015 at 08:16

      Oh, ik hoop dat je Wiskunde toets goed is gegaan Esmée! Heel veel succes deze week, go for it! <3

      • Reply
        Esmée
        3 november, 2015 at 17:47

        Gelukkig viel wiskunde mee! Dankjewel! Het komt vast goed.

  • Reply
    Laura
    2 november, 2015 at 08:40

    Wat een fijne week. En wat kwam er lekker veel eten voorbij! Heerlijk.

  • Reply
    Eline
    2 november, 2015 at 08:58

    Wat fijn zo’n rustig weekje. Die brownie ziet er echt mega lekker uit. Je hebt altijd zulk lekker eten in je jml staan, hihi

  • Reply
    Sandra
    2 november, 2015 at 09:26

    Ik ben altijd zo jaloers aan het zijn als ik jouw lekkere eten voorbij zie komen. Echt een feestje elke keer weer! De frisse herfstgeur is heerlijk hè? Ik kan daar ook enorm van genieten. En dan ook al die mooie kleurtjes er bij… Veel succes nog met je pws voorbereiding. Je hebt een interessant onderwerp!

  • Reply
    Britt • Annebrittures
    2 november, 2015 at 09:41

    Je havermoutreceptje is zooo lekker Anniek! Jum! Ik deed het altijd heel basic door egwoon havermout met wat melk op te warmen, maar die extra ingrediëntjes maken het zoveel malen lekkerder! Oh, al dat eten, haha, die brownie ziet er kei lekker uit. (: Ik ben blij dat je u weer normaal kan lachen, want het moet geen pretje geweest zijn als je steeds moet opletten of je hechtingen knappen bij elke beweging die je maakt met je lippen.

    • Reply
      Anniek
      3 november, 2015 at 08:18

      Ah, wat leuk om te horen dat je het receptje zo lekker vind! Ik ben er ook echt gek op, haha :) Bedankt voor je lieve reactie!

  • Reply
    BySilke
    2 november, 2015 at 10:04

    Wat een cool onderwerp heb je genomen voor je profielwerkstuk! Ik wil ook graag mijn bachelorproef doen over bloggen, maar of het wordt goedgekeurd is nog even afwachten. Je eten zag er weer heerlijk uit! En hoewel ik geen fan ben van geitenbrie of champignons, zou ik zo een hapje nemen van die salade, haha. Fijne week!

  • Reply
    Chahrazad
    2 november, 2015 at 10:53

    Wat een prachtige foto’s weer. Ik heb onlangs een handvol tamme kastanjes op. Mijn moeder pelt ze en roostert ze vervolgens in de oven. Heerlijk!

  • Reply
    Manon
    2 november, 2015 at 13:14

    Oh jeetje wat heb je veel lekker dingen gegeten zeg!

  • Reply
    Rosemarijn
    2 november, 2015 at 13:28

    Ziet eruit als een hele leuke week! Die salade ziet er super lekker uit, krijg er nu helemaal zin in (ook al vind ik salades zo zomers, haha). Wat een leuk onderwerp voor je PWS! Voor welke vakken doe je het? Vandaag ga ik leren, vrijdag staan er twee tentamens op me te wachten.

    • Reply
      Anniek
      3 november, 2015 at 08:17

      Ik doe mijn PWS voor het vak Nederlands! Enne, heel veel succes met leren deze week! :)

  • Reply
    Iris
    2 november, 2015 at 18:18

    Ik heb, helaas, nog nooit tamme kastanjes gegeten. Moet ik maar eens gaan doen.

  • Reply
    Jeany
    2 november, 2015 at 19:27

    Wat een fijne week heb je gehad.

  • Reply
    Janine
    2 november, 2015 at 22:37

    Leuke dingen heb je gedaan!

  • Reply
    Denise
    2 november, 2015 at 23:49

    Jij hebt zoooo veel talent voor fotografie, wauw!

  • Reply
    Alexandra
    3 november, 2015 at 08:53

    Oeh, ziet er uit als een fijn weekje! :) Ben benieuwd naar de outfits die komen gaan…

    Enne, om je vraag te beantwoorden: attenderen is een prima woord :) Je zou evt. ook nog kunnen zeggen dat je ons er op wilt ‘wijzen’, dat betekent hetzelfde.

    xx Alex

  • Reply
    Lifetimes
    3 november, 2015 at 16:44

    Ik ben benieuwd naar je outfit foto’s. Ze zijn altijd zo mooi! Succes met je PWS. Mijn broertje is er momenteel ook druk mee bezig. Voor mij is het alweer 4 jaar geleden. Ik word oud, haha. Xx

  • Reply
    Joyce
    3 november, 2015 at 21:22

    Wat leuk! En wat een toffe winactie ;)

  • Reply
    Saskia | SASHIONBLOG
    3 november, 2015 at 22:05

    Ahh heerlijk, zo’n relaxte week!! Je pws klinkt heel tof, heel interessant onderwerp! En ik ben benieuwd naar je outfitfoto’s! :)

    – Saskia

  • Reply
    Judith | myfoodblog.nl
    4 november, 2015 at 21:44

    Die smaak Lovchock is zooo lekker hè :-)? Hier is ‘ie helaas ook alweer op….

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.