W7 Lashtastic False Liquid Lashes

review w7 lashtastic mascara

Mijn eerste wat duurdere mascara was er een van Maybelline, de One by One. Vanaf de eerste keer dat ik die mascara droeg, heb ik daarna geen über-budget mascara’s meer gekocht, puur omdat de mascara’s van Maybelline en MaxFactor voor mij zó goed werkten. Deze mascara hierboven kostte me echter maar 4 euro, wat je toch wel budget mag noemen. Hoe komt het dat ik toch voor deze mascara gevallen ben? Lees dat verhaal, plus mijn review hieronder verder!

review mascara w7 geel

Via LLG had ik al regelmatig iets gehoord over de OP=OP Voordeelshop, een soort drogisterij waar je een heleboel producten met fikse korting kan kopen. Toen ik een poosje geleden in Leiden was, liep ik een beetje door de winkelstraat, en plotseling ving mijn oog een reclamebord van de OP=OP Voordeelshop, ‘daar moet ik even naar binnen!’, dacht ik.

Naast alle ‘normale’ producten die ze daar voor een veel lagere prijs verkopen, zag ik ook dat ze een stand van het merk W7 hadden staan. W7 heeft een aantal hele mooie producten, maar ze zijn wel slecht verkrijgbaar, ik was dus heel blij dat ik dit tegenkwam!

Review mascara volume lengte

Ja, dit was dus waar ik voor viel! Dit mascaraborsteltje ziet er preciés hetzelfde uit als het borsteltje van False Lash Effect van MaxFactor, één van mijn meest favoriete mascara’s! De mascara kostte maar 4 euro, en ik kon hem echt niet laten liggen. Wie weet is het wel een hele fijne budget variant van de False Lash Effect!

review plastick mascara borsteltje

Zoals je ziet is het borsteltje gevuld met héle kleine, plastic uitsteekseltjes. Dit vind ik zelf veel fijner werken dan een borsteltje met haren, doordat door al die kleine plastic nephaartjes je wimpers heel goed worden gesepareerd, en ze werkelijk élk wimperhaartje meepakken. Je krijgt hierdoor ook niet snel klontjes, omdat het borsteltje meteen werkt als een soort kammetje.

goede budget mascara

De verpakking vind ik trouwens best wel grappig! Het is een hele simpele verpakking, maar doordat hij zo lekker fel is valt hij wel op. Het flesje sluit goed af en is handig in gebruik. Wat ik wel een beetje apart vind, is de naam van deze mascara: ‘Lashtastic False Liquid Lashes’. Hoe kan je nou vloeibare valse wimpers krijgen?! Nou, we zullen het zien…

zonder mascara

Dit is mijn oog zonder mascara of een ander make-up product erop. Je ziet nog wel een klein beetje oogpotlood op mijn wimperrand zitten, sorry hiervoor. Well, let’s try… Is het borsteltje echt zo fijn als ik dacht?

review w7 gele mascara zonder wimperkruller

budget mascara review

oog met en zonder mascara vergelijken

Mijn ogen met de mascara! Ik moet zeggen: mijn eerste indruk was niet zo geweldig. Op zich werkt het borsteltje heel fijn. Hij separeert je wimpers netjes, laat geen klontjes achter en je kan overal goed bijkomen. Maar het resultaat is wat minder dan ik gewend ben. Mijn wimpers zijn wel een stuk langer geworden, en ook zijn ze goed zwart, maar het volume is maar matig. En dat terwijl volume zo belangrijk is! Zoals je hierboven ziet kunnen je wimpers wel mooi lang en zwart zijn, maar als de mascara helemaal geen volume geeft blijven je wimpers een beetje ‘leeg’, er mist iets. Op zich is het nog te doen bij deze mascara, maar wat mij betreft mocht het wel iets meer zijn.

review w7 gele mascara met wimperkruller

In mijn dagelijkse ‘mascara-routine’ gebruik ik áltijd een wimperkruller. Een wimperkruller zorgt ervoor dat je wimpers mooi gekruld worden, en vaak geeft het een heel mooi verschil in je look wanneer je wel een wimperkruller gebruikt! Dus ook bij deze mascara probeerde ik het eens, en ja hoor, ik was meteen al een stuk blijer met deze mascara, want in combinatie met een wimperkruller geeft hij een heel mooi effect!

w7 mascara lastastic review

Op deze foto zie je links (voor jullie links) mijn oog met alleen de mascara, en rechts heb ik er ook nog een wimperkruller bij gebruikt. Ik zie dat bij het linker oog de haartjes iets ‘piekeriger’ zijn, en de wimpers van mijn rechteroog zijn meer één geheel. Mooi effect!

Mijn eerste indruk van de mascara was dus niet heel erg goed, maar ik ben van gedachten veranderd. Vooral met een wimperkruller geeft het borsteltje een heel mooi effect! Door alle kleine, plastic haartjes worden je wimpers goed gesepareerd, ze worden lekker zwart en ook mooi lang. (Als jij trouwens geen wimperkruller hebt, je hoeft echt niet per se een dure te kopen voor een goed effect. Die van de Action kost maar 90 cent en is bij mij een echte favoriet!)

Voor deze mascara betaal je slechts 4 euro, en krijg je 15 milliliter mascara terug. Even ter vergelijking: in een mascara van MaxFactor zit 13,1 milliliter.

Ben jij al bekend met het merk W7? En wat is jou favoriete mascara? Laat het achter in de comments!

Liefs Anniek

4 reacties

 • Reply
  Petra
  8 april, 2014 at 07:18

  Hmmmmzzz…ik kan nou niet echt zeggen dat deze mascara een tegenvallend effect heeft….

 • Reply
  Steffi
  8 april, 2014 at 09:11

  Ik vind de mascara je erg mooi naturel staan!

 • Reply
  Kimberley
  8 april, 2014 at 15:04

  Ik kende zelf het merk, W7, nog niet. Het ziet er goed uit, wel jammer dat er volume ontbreekt. Maar goed, met een wimperkruller is dat al veel beter :) Ik gebruik zelf altijd een krullertje, omdat ik gewoonweg platte wimpers heb (balen!), dus dat moet goed zitten.

 • Reply
  Ines
  8 april, 2014 at 22:12

  Oh die ziet er inderdaad goed uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.