Wat neem ik mee naar Trier in mijn toilettas?

Hoooi, ik ben blij, want vandaag(14 april) was het lekker weer en ik heb een leuke week voor de boeg! Ik heb namelijk projectweek. En van dinsdag tot woensdag ga ik gezellig met de klas, dus ook Anniek, naar Trier. En ik heb er zin in! Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik meeneem in mijn toilettas.

Artikel trier 003

Als eerste natuurlijk een deo. Deze van Fa ruikt heerlijk zoet. Handig en lekker om even mee op te frissen.

Artikel trier 004 Artikel trier 012

Ik weet niet of de kans krijg om te douchen maar voor de zekerheid neem ik een douchegel en facewash mee. En mocht het niet zo zijn dan kan ik die facewash ook gewoon ‘s avonds of ‘s ochtends even gebruiken om mijn gezicht te reinigen.

Artikel trier 005 Artikel trier 006

Om een beetje lekker te ruiken neem ik deze 2 producten mee. In allebei de producten zit vanille dus ik vind het altijd heerlijk om ze samen te gebruiken. En het is natuurlijk heerlijk om je met een lekkere butter in te smeren.

Artikel trier 010

Natuurlijk neem ik ook make-up mee. Niet veel maar alles wat ik nodig heb om er een beetje fatsoenlijk uit te zien :) Een BB cream, wat concealer, een poeder, mascara en een lippenbalsem. Haha je ziet me een beetje in het spiegeltje ;)

Artikel trier 008

Om mijn mascara weg te halen neem ik een reinigingsmelk en wattenschijfjes mee.

Artikel trier 011

Natuurlijk een borstel om mijn haartjes te borstelen.

Artikel trier 013

En om de tandarts tevreden te houden neem ik ook een tandenborstel en tandpasta mee. Nee grapje, je moet goed je tanden poetsen. Anders krijg je gaatjes.

En dat was het alweer. Het is niet heel veel maar we gaan ook maar 2 dagen. Ik ga proberen heel veel foto’s te maken en Anniek vast ook wel. Dus jullie weten alvast wat je kan verwachten.

Xx Esther

3 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.