How to wear: maxi cardigans - GlowofbeautyGlowofbeauty

14 september 2014

printed maxi cardigan beauty

Ik postte laatst al een Outfit Of The Day met mijn gave ‘maxi cardigan’, een óngelooflijk lang vest. Het was echt liefde op het eerste gezicht, ik kon me al helemaal voorstellen hoe ik het vest zou gaan dragen en combineren. Toen ik een paar dagen later door de stad liep zag ik dat er in bijna élke winkel wel zo’n megalang vest wordt verkocht, ik voorspel een trend! Om je alvast een beetje te helpen met wat ideetjes voor het combineren van zo’n lang vest heb ik vandaag wat leuke inspiratie voor je. Kijk je mee?

2014 08 30_KjA_1899

2014 08 30_KjA_1910_bewerkt-1

Als allereerste even die outfit die ik zelf laatst postte. Dit vest komt van de Primark, en zoals ik al zei: het was liefde op het eerste gezicht. Soms heb je dat, dat je een kledingstuk vindt die je zo tof vindt dat je het gewoon mee móet nemen! Dat gevoel had ik dus ook bij dit vest, en gelukkig was hij ook nog eens niet al te duur.

Ik combineerde het vest met een mintblauw blouseje en een highwaisted short. Ik houd het zomergevoel het liefst nog zo lang mogelijk vast, en als ik een shortje draag probeer ik daarmee eigenlijk gewoon het beeld van de naderende winter uit mijn hoofd te verdringen. :) Nog een leuke statementketting erbij en een tof paar schoenen, en klaar was ik!

DE TREND

Vrouwelijk en elegant, zo zou je de maxi cardigans goed kunnen omschrijven denk ik. Die lange sleep die (soms net als een soort zorrycape) achter je aan wappert, zorgt voor een leuke, zwierige outfit, die naast elegant ook speels is. Ik ben fan! Hieronder een paar hele mooie en verschillende soorten vesten die ik vond, kijk mee!

how to wear maxi cardigan

collage maxi cardigan

maxi cardigan inspiration

beautiful maxi cardigan

printed maxi cardigan beauty

NOW IT’S YOUR TURN!

Zo, genoeg inspiratie opgedaan om nu zelf aan de slag te gaan? Of nog niet helemaal? Oké, dan. Speciaal voor jullie heb ik ook nog 2 outfitjes samengesteld met items die je gewoon via internet kunt kopen!

 

lange vesten combineren

Vest: Nelly – cropped top: H&M – kanten short: H&M – ketting: Romwe– panty: Zalando

Ah nee, waarom kom ik dit kanten shortje nu pas tegen, hier ben ik de hele zomer al naar op zoek! Ik vind zo’n kanten shortje ongelooflijk mooi, maar ik heb er dus nog geen in mijn kast hangen. Dan maar proberen dat romantische sfeertje via deze outfit nog even mee te pakken. Gecombineerd met een kleurige cropped top is de outfit lekker zomers, maar door het vest en de panty is het een ideale herfstoutfit geworden!

 

combine long cardigan

Vest: Nelly – t-shirt: Vero Moda – broek: Boohoo – heels: New Look – nagellak: Catrice

Ga jij liever voor de iets chiquere stijl? Dan is deze outfit misschien wat voor jou! Mooie aansluitende zwarte en witte tinten, en een tof geel kleurtje op je nagels voor wat pit. Deze hakken vind ik trouwens ook heel gaaf, met die uitsneden zijkant!

Dit waren zomaar wat inspiratieplaatjes en outfits die ik bij elkaar heb gezocht. Ik hoop dat jullie het met plezier bekeken en gelezen hebben, en ik hoor graag wat jij van maxi cardigans vindt!

Liefs Anniek

 

7 comments on “How to wear: maxi cardigans”

  14 september, 2014

  Ik vind ze zo gaaf, het staat mij helaas niet!
  Liefs


  14 september, 2014

  Ik vind ze echt super leuk!! Alleen een beetje lastig met fietsen ^^


  14 september, 2014

  Wauw wat een mooie inspiratie, prachtig om te zien! Jij hebt er ook een geweldige outfit mee gemaakt, love it!


  14 september, 2014

  ooh zo mooi
  vooral met een kort shortje of rokje!
  Ik vind de tweede outfit echt geweldig

  Liefs
  Karlien


  14 september, 2014

  Wauw, wat heb jij ‘m mooi gecombineerd! En wat een leuke inspiratie. Ik vind ze echt heel gaaf, maar zó onhandig! Een jas erover ziet er niet uit en als ik ga fietsen hangt hij volgens mij bijna in m’n wielen, haha. Wel tof voor als je een dagje gaat shoppen of zo en je moet lopen en geen jas nodig hebt :)


  14 september, 2014

  Leuk dat je je eigen outfit erin verwerkt, geeft extra inspiratie :)


  16 september, 2014

  Oeh da’s echt tof! Leuke inspiratie!