Een weekend helemaal weg – in beeld

travel

Dit weekend was ik weg. Samen met drie anderen maakte ik een urenlange treinreis. Weg van mijn leventje in Utrecht, weg van alle drukte. We leerden elkaar beter kennen, beklommen oude, krakkemikkige treinen en aten veel taart. Vandaag een paar beelden.

kringweekend

Kringweekend

Zoals je misschien wel weet zit ik sinds begin dit jaar bij een studentenvereniging. Binnen die studentenvereniging zit ik bij een dispuut, en binnen dat dispuut zit ik weer in een kring: een groepje van vier mensen. Vier vrouwen in mijn geval. Met de drie meiden ging ik afgelopen weekend naar Limburg. Het doel? Elkaar en elkaars achtergrond beter leren kennen, ontspannen, taart eten en genieten!

rode-paddestoel

discover

oude-treinen

oude-trein

2016-11-20-06-25-10-1

simpelveld

Afgerangeerde treinen

Het huisje waar we in verbleven lag naast een terrein met allemaal oude treinen. Dat vroeg om een ontdekkingstocht. We hebben uren rondgelopen, gekeken, foto’s geschoten en treinen beklommen. Wel op een voorzichtige manier natuurlijk, zonder onszelf en de treinen te beschadigen. Van de vele foto’s die we gemaakt hebben, heb ik gisteravond nog maar een klein deel kunnen bewerken. Maar ik heb nog veel meer moois op mijn laptopje staan!

uitzicht-bed

Uitzicht vanuit bed <3

limburgse-vlaaien

taart

Limburgse vlaaitjes eten!

shoppen

mooie-lucht

curry

En een beetje winkelen, koken en zonsondergangen bekijken.

lichtjes

De dag eindigen met magische lichtjes op de heuvel…


Het was onwijs fijn om even lekker een weekendje helemaal weg te zijn. Komende week wordt voor mij lekker druk – events, Sinterklaas vieren, studeren, afspraken – maar ik heb er wel zin in! Ik hoop dat jij ook een goede week krijgt!

Liefs Anniek

13 reacties

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  21 november, 2016 at 08:20

  Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Heerlijk als je even helemaal kunt ontspannen voor zo’niet drukke week. Geniet er toch van! X

 • Reply
  Sonia
  21 november, 2016 at 08:55

  Wat lijkt mij dit fijn: een weekendje met vriendinnen op avontuur te gaan.. Ik wens jou ook een fijne week en tot snel! :)

 • Reply
  Denise
  21 november, 2016 at 09:56

  Wat een leuk initiatief om de meiden beter te leren kennen!

 • Reply
  Iris
  21 november, 2016 at 13:00

  Je hebt echt enorm veel talent voor fotografie!

  • Reply
   Anniek
   22 november, 2016 at 20:26

   Dankjewel Iris, echt een superlieve reactie dit!

 • Reply
  lonneke
  21 november, 2016 at 16:22

  Wat ziet dat er leuk uit allemaal!
  Tof om zo iedereen beter te leren kennen van de kring.
  En wat zijn de foto’s prachtig! <3
  Liefs Lonneke

  • Reply
   Anniek
   22 november, 2016 at 20:26

   Ja, het was echt fijn! En dankjewel, lief :)

 • Reply
  Emma
  21 november, 2016 at 18:13

  Wat ziet dit er onwijs gezellig uit zeg! Heel fijn om elkaar zo beter te leren kennen :) X

 • Reply
  Linda
  21 november, 2016 at 18:38

  Mooie foto’s!

 • Reply
  Suzanne
  22 november, 2016 at 10:07

  Prachtige foto’s!

 • Reply
  anna
  22 november, 2016 at 15:56

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, heel sfeervol <3

  • Reply
   Anniek
   22 november, 2016 at 20:25

   Ah wat lief, dankjewel Anna! <3

 • Reply
  Laurine
  22 november, 2016 at 17:28

  Oh dat zag er heel gezellig uit en ik krijg een reuzehonger van die taarten! Het lijkt me ontzettend fijn om zo op avontuur te gaan met een aantal vriendinnen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.