Een weekend helemaal weg - in beelden - GLOWOFBEAUTYGlowofbeauty

21 november 2016

travel

Dit weekend was ik weg. Samen met drie anderen maakte ik een urenlange treinreis. Weg van mijn leventje in Utrecht, weg van alle drukte. We leerden elkaar beter kennen, beklommen oude, krakkemikkige treinen en aten veel taart. Vandaag een paar beelden.

kringweekend

Kringweekend

Zoals je misschien wel weet zit ik sinds begin dit jaar bij een studentenvereniging. Binnen die studentenvereniging zit ik bij een dispuut, en binnen dat dispuut zit ik weer in een kring: een groepje van vier mensen. Vier vrouwen in mijn geval. Met de drie meiden ging ik afgelopen weekend naar Limburg. Het doel? Elkaar en elkaars achtergrond beter leren kennen, ontspannen, taart eten en genieten!

rode-paddestoel

discover

oude-treinen

oude-trein

2016-11-20-06-25-10-1

simpelveld

Afgerangeerde treinen

Het huisje waar we in verbleven lag naast een terrein met allemaal oude treinen. Dat vroeg om een ontdekkingstocht. We hebben uren rondgelopen, gekeken, foto’s geschoten en treinen beklommen. Wel op een voorzichtige manier natuurlijk, zonder onszelf en de treinen te beschadigen. Van de vele foto’s die we gemaakt hebben, heb ik gisteravond nog maar een klein deel kunnen bewerken. Maar ik heb nog veel meer moois op mijn laptopje staan!

uitzicht-bed

Uitzicht vanuit bed <3

limburgse-vlaaien

taart

Limburgse vlaaitjes eten!

shoppen

mooie-lucht

curry

En een beetje winkelen, koken en zonsondergangen bekijken.

lichtjes

De dag eindigen met magische lichtjes op de heuvel…


Het was onwijs fijn om even lekker een weekendje helemaal weg te zijn. Komende week wordt voor mij lekker druk – events, Sinterklaas vieren, studeren, afspraken – maar ik heb er wel zin in! Ik hoop dat jij ook een goede week krijgt!

Liefs Anniek

13 comments on “Een weekend helemaal weg – in beeld”

  21 november, 2016

  Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Heerlijk als je even helemaal kunt ontspannen voor zo’niet drukke week. Geniet er toch van! X


  21 november, 2016

  Wat lijkt mij dit fijn: een weekendje met vriendinnen op avontuur te gaan.. Ik wens jou ook een fijne week en tot snel! :)


  21 november, 2016

  Wat een leuk initiatief om de meiden beter te leren kennen!


  21 november, 2016

  Je hebt echt enorm veel talent voor fotografie!

  Anniek
  22 november, 2016

  Dankjewel Iris, echt een superlieve reactie dit!


  21 november, 2016

  Wat ziet dat er leuk uit allemaal!
  Tof om zo iedereen beter te leren kennen van de kring.
  En wat zijn de foto’s prachtig! <3
  Liefs Lonneke

  Anniek
  22 november, 2016

  Ja, het was echt fijn! En dankjewel, lief :)


  21 november, 2016

  Wat ziet dit er onwijs gezellig uit zeg! Heel fijn om elkaar zo beter te leren kennen :) X


  Linda
  21 november, 2016

  Mooie foto’s!


  22 november, 2016

  Prachtige foto’s!


  22 november, 2016

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, heel sfeervol <3

  Anniek
  22 november, 2016

  Ah wat lief, dankjewel Anna! <3


  22 november, 2016

  Oh dat zag er heel gezellig uit en ik krijg een reuzehonger van die taarten! Het lijkt me ontzettend fijn om zo op avontuur te gaan met een aantal vriendinnen!