What’s on my way: Zoeva

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede kwastenset. Hier in Nederland zijn in de drogist niet echt hele goede kwasten te koop. Als je voor echt goede kwasten wilt gaan, zit je meteen al weer bij MAC ofzo, en dat gaat toch iets te ver boven mijn budget. Daarom was ik van plan om in Schotland een mooie set te kopen, maar daar kwam ik ook niet echt iets tegen. Daarom heb ik nu een bestelling geplaatst bij Zoeva voor de bamboo pinsel set.
Bron foto

De Zoeva bamboo set bestaat uit 12 kwasten, waarvan een deel voor je gezicht is, een deel voor je ogen, en een deel voor je lippen. Met deze set krijg je dus echt de basisbenodigheden voor een goede make-up.

Ik heb al een aantal reviews over deze set gelezen, en de meeste mensen zijn er erg tevreden mee. Zachte haren en gewoon een goede kwaliteit. De kwasten voor de ogen schijnen soms wel wat stijf te zijn.

Voor deze set betaal je 30 euro, en ik moest nog 5,50 verzendkosten betalen. Voor een goede kwastenset is 30 een prima prijs, zeker als je bedenkt dat een MAC oogschaduwkwast al wel 20 euro kan zijn!

Ik ben heel benieuwd naar deze set, en als hij binnen is zal ik hem zeker reviewen. Als jullie ervaring hebben met deze set, laat het me dan zeker weten in de comments!

Xx Anniek

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.