Winactie / kies zelf een bril uit bij Polette!

Winactie polette

Vorige week liet ik jullie al mijn geweldige preppy, barokachtige en een tikje kitschy zonnebril zien. Wat lieten jullie allemaal enthousiaste reacties achter, superlief! Genoeg reden om jullie ook een kans te geven een mooie bril te mogen bestellen. Doe mee!

Elke dag zet ik hem wel weer even op, mijn nieuwe zonnebril. Gewoon om alvast een beetje weg te dromen bij de gedachte aan warme vakantiedagen. Festivals. Picknicks. Om het allemaal al een beetje te ervaren.

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe hippe zonnebril, en het leuke is: ook jullie geef ik vandaag de kans om een mooi model van Polette uit te mogen zoeken! Als je deze actie wint mag je een model naar keuze uitkiezen. (en geloof me, dat gaat nog lastig worden: kiezen uit 900 monturen!) Een normale bril of een zonnebril, met of zonder glazen met sterkte, een klassiek model, of een mooie retro variant, de keuze is aan jou.

Wat moet je doen?

 • Volg Glowofbeauty op Bloglovin
 • Like de Facebookpagina van Polette
 • Laat in een reactie achter dat je meedoet, en vertel welke van deze punten je hebt ondernomen!

Wat mag je doen voor extra kansen?

De winactie staat een week open, je kan dus meedoen tot en met 27 januari. Daarna zal ik volkomen random een winnaar uitkiezen, maar natuurlijk hebben degenen die zich ook geabonneerd hebben op mijn Youtube Channel wel wat meer kans. Succes!

Wat voor bril zou jij uitkiezen als je wint?

Liefs Anniek

 

31 reacties

 • Reply
  Nynke
  20 januari, 2015 at 07:22

  Wat leuk zeg. Ik volg je via bloglovin, FB en youtube.

 • Reply
  Esther
  20 januari, 2015 at 08:01

  Whaaah, deze winactie komt echt gelegen! Gisteren kwam mijn wishlist nog online met daarop een polette bril.. Ik doe 100% zeker mee dus. Ik volgde je al op Bloglovin, heb de facebookpagina van Polette geliked, geabonneerd op je youtube kanaal (onder de naam:esthernewsflits) en hier is mijn reactie :) Welke bril ik precies zou uitkiezen weet ik nog niet, maar waarschijnlijk een gewaagdere bril met sterkte om m’n saaie bril mee af te wisselen!

 • Reply
  Sophie
  20 januari, 2015 at 08:13

  Ik draag al bijna 9 jaar een bril maar ik heb gelukkig al een leuk montuur gevonden. Ik sla deze keer dan ook over ;) succes allemaal!

 • Reply
  Dina
  20 januari, 2015 at 09:02

  Een hele leuke winactie! Mij staat een (zonne)bril niet, dus ik sla ‘m over. Succes voor iedereen die meedoet!

 • Reply
  Joyce
  20 januari, 2015 at 09:48

  Wauw ! Super mooi! Ik doe mee, en heb alle punten ondernomen.. Ik heb ook geabonneerd op je youtube kanaal !

  Liefs

 • Reply
  julia
  20 januari, 2015 at 10:44

  Wow leuk!! Ik doe graag mee! Volgde je al op bloglovin, heb de Facebookpagina van Polette geliked en geabonneerd op je youtubekanaal (onder de naam: Lazypillow)!
  Ik weet nog niet precies welke bril ik zou kiezen, maar ik looove brillen dus ik denk dat ik net als jij, voor een gewaagdere zonnebril zou gaan!

 • Reply
  diana
  20 januari, 2015 at 11:13

  jaaaa ik doe mee! :D ik had ‘m toch nog niet besteld, omdat ik moet besparen haha, maar ik wil ‘m nog steeds heel erg graag. gewoon die zelfde als jij hebt, want dat vind ik de mooiste.

  dus ik heb natuurlijk al die dingen die je moest doen gedaan. ik weet alleen niet zeker of de youtube gelukt is (sorry ben niet zo goed met computers haha) dus heb ook je facebook en instagram (mooie foto’s joh! ) gevolgd, dat telt ook als +1 toch haha – sorry ik ben hier gewoon me eigen regels aan het maken :’) –

  X diana.

 • Reply
  Susan | ishootlovee.com
  20 januari, 2015 at 11:19

  Super leuke winactie!
  Ik doe mee en heb de verplichte dingen gedaan.

  Liefs, Susan

 • Reply
  Chantal
  20 januari, 2015 at 11:27

  Super leuke win actie! Ik heb me geabonneerd op je youtubekanaal, volg je op bloglovin en heb de Polette facebook pagina geliked!
  De bril die ik zou kiezen als ik win….. ik denk de Polette Elegance Sunglasses!

 • Reply
  Eva
  20 januari, 2015 at 11:35

  Wat leuk! Ik doe op alle manieren mee :) Ik geloof wel dat ik op youtube anoniem volg maar ik kan altijd een screenshot maken als bewijs. Ik zou een zonnebril op sterkte bestellen of een gewone bril, lijkt me wel leuk om eens te kunnen afwisselen :)..

  p.s: volgens wp ben ik te snel in reacties plaatsen :’)

 • Reply
  Fleur
  20 januari, 2015 at 14:52

  wauwwiee wat een super leuke winactie!! Ik volg je op bloglovin, facebook en youtube! Ik hoop heel erg dat ik win wat een nieuwe te gekke zonnebril kan ik zeker gebruiken!! ^_^

 • Reply
  Lisa
  20 januari, 2015 at 15:26

  Aaah, ik wilde al een zonnebril gaan bestellen toen ik het artikel zag! Maar goed dat ik even gewacht heb :) Ik volg je op Bloglovin, Polette geliked en ik ben geabboneerd op je kanaal.

  Ik denk dat ik een mooie classy zonnebril zou bestellen en heel misschien dezelfde als jij, als ik genoeg lef heb, haha!

 • Reply
  Emma
  20 januari, 2015 at 16:12

  Aaaaaaah, te leuk actie! Ik heb zelf nu een jaar een bril en heb net te horen gekregen dat mijn vriend ook een bril moet. Als ik zou winnen wordt het denk ik dus een bril voor hem. Kunnen we samen lekker de website afspeuren, haha.

  x

 • Reply
  Iris
  20 januari, 2015 at 16:34

  Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb Polette geliked op FB! Ik zou echt niet weten wat voor bril ik zou nemen. Aan de ene kant zou ik een leuke zonnebril nemen, maar een bril met vensterglas lijkt me ook leuk, want een bril dragen kan natuurlijk ook zonder sterkte. Ja, dat wordt een lastige.

 • Reply
  Willemijn
  20 januari, 2015 at 17:37

  Ik had alles al gedaan wat kan haha, ik volg je blog en youtube kanaal nog niet zo lang, maar ik vind hem wel superleuk! En een hele leuke winactie, ik doe zeker mee!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  20 januari, 2015 at 17:46

  super leuk!
  ik doe zeker mee
  en ik heb alles gedaan wat moest en mocht :)

  liefs
  karlien

 • Reply
  alexa
  20 januari, 2015 at 19:56

  leuk! mijn bril komt als het goed is binnenkort binnen dus het is zonde om dn alsnog nog een keer mee te doen! wel leuk dat je een win actie houdt!

 • Reply
  Amber
  20 januari, 2015 at 20:22

  Wat een toffe actie Anniek! Ik heb alles gedaan, ook geabonneerd op je Youtube kanaal. Ik zou gaan voor zo’n toffe vintage zonnebril. (bijvoorbeeld die jij ook gekozen had) Het zou zo leuk zijn om te winnen, als klein voorproefje op de zomer! -heimee naar zomer…-

  Liefs Amber

 • Reply
  sherry
  20 januari, 2015 at 21:29

  Leuke winactie! Ik heb youtube, bloglovin en de fb pagina geliked!
  Ik vind die sexy b&w wel erg leuk. Maar ik heb niet echt een voorkeur!Ze zijn allemaal leuk.

 • Reply
  Anita H.
  20 januari, 2015 at 22:13

  Wow, cool. Ik heb voldaan aan het gevraagde en ik denk dat ik mijn keuze al gemaakt heb: http://www.polette.com/en/batman.html.

 • Reply
  Rowan - Rebellious yet Romantic
  20 januari, 2015 at 22:26

  Superleuk! Ik ben je gaan volgen en heb de FB pagina van Polette geliked! Ik vond jouw bril helemaal het einde dus ik denk dat die zeker in aanmerking zou komen. Maar de Ella en Mono Clear zonnebrillen vind ik ook echt geweldig! Liefs, Rowan

 • Reply
  Astrid V
  20 januari, 2015 at 22:37

  Omg, wat een wáánzinnig toffe brillen staan er op die site! Natuurlijk ga ik nu meedoen – alle stapjes gedaan :D
  Ik zou trouwens iets (weet nog niet wat!) uitkiezen van het kopje ‘vintage’.
  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

 • Reply
  Marlijn Bluemink
  20 januari, 2015 at 23:56

  Oh wat een superleuke actie Anniek! Ik volgde je al op bloglovin, en Polette ook al op Facebook. Nu volg ik ook je youtube erbij. Wat een supermooie brillen heeft Polette zeg, laat ik net een nieuwe nodig hebben, de mijne zit vol krassen.

  Liefs, Marlijn | A Taste Of Vintage

 • Reply
  Lola
  21 januari, 2015 at 20:03

  Wat een toffe actie!
  Ik volgde je al op bloglovin’, maar nu ook op youtube, en ik heb Polette geliked :)
  Ik zou voor een wat klassiekere bril op sterkte gaan (ik zit al heel lang te kwijlen over cateyes) in bruin of zwart, omdat gekleurde brillen vaak een beetje too much zijn vanwege m’n groene haar.
  Oh en ik comment eigenlijk nooit maar ik volg je blog nu een tijdje en ik wou je toch even laten weten dat ik je blog ontzettend tof vind!

  Liefs, Lola

  • Reply
   Anniek
   21 januari, 2015 at 21:39

   Ah, wat leuk om te horen Lola! En wat stoer: groen haar, echt tof dat je dat gewoon doet :) Leuk dat je een reactie achterlaat! Liefs

 • Reply
  Klarieke
  21 januari, 2015 at 21:31

  Superleuke winactie, ik doe mee! Ik heb sowieso al een bril en brillen op sterkte zijn best wel duur, dus dit komt mooi uit! Ik heb de verplichte dingen gedaan en volg je youtube kanaal ook. :)

 • Reply
  Petra
  22 januari, 2015 at 19:26

  Geweldige actie, natuurlijk doe ik erg graag mee..Ik volg je al behoorlijk lang op bloglovin en you tube. Ook ben ik Polette gaan volgen op Facebook.. Natuurlijk heb ik niet alle monturen bekeken, maar uit alles wat ik gezien heb, bleven er nog 3 over waartussen ik zou moeten kiezen…dat is het model wat jij hebt, Xin of Dentell…daartussen kiezen zou echt al een hele uitdaging zijn…
  groetjes petra

 • Reply
  Steffi
  24 januari, 2015 at 16:23

  Wat een super toffe winactie! Ik vind het concept van de webwinkel echt heel erg leuk bedacht. Ik heb alle stappen gedaan (ook de extra stappen). Mocht ik winnen dan zou ik voor de bril: Nina gaan. Ik ben echt verliefd geworden op die bril!

 • Reply
  zoe
  24 januari, 2015 at 21:19

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe

 • Reply
  Romy
  27 januari, 2015 at 23:26

  Deze winactie stond echt al bijna een week tussen mijn tabbladen maar ik heb eindelijk tijd genomen om te reageren. Ik doe graag mee want ik wil zo graag een nieuwe bril op sterkte whaah! Ik heb natuurlijk alles gedaan en ik volg je nu op Youtube. Superleuk! :D

 • Reply
  melissa
  3 februari, 2015 at 09:20

  Leuke actie!!! Ik doe mee. Ik volg je via bl (melissavanstipdonkmaas) en polette via fb (melissa.vanstipdonkmaas) en jou ook via youtube (melissa van stipdonk). gr. melissa

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.