Winter nagellakjes

Als ik denk aan winternagellakjes denk ik aan koele blauwe kleuren met zilveren tinten. Ik heb er drie voor jullie uitgekozen en gereviewd.

DSC07142

Dit is een lila/blauwe kleur met hele kleine zilveren glittertjes erin. Ik heb deze gewonnen bij een sinterklaas dobbelspel en zo op het eerste gezicht sprak hij mij niet zo aan. Maar toen ik hem eenmaal op had gedaan vond ik hem prachtig! Hij net wat specialer door die hele kleine zilveren glitters. Omdat ze zo klein zijn is het ook niet zo’n ramp om de nagellak eraf te halen. Ik vreesde daar wel even voor maar het ging niet zo heel moeilijk. Wel iets lastiger dan een kleur zonder glitters. Dit is nummer 135, i‘m beautiful. Helemaal mee eens:)

DSC07145

Dit is nou echt wat ik noem een winterkleur! Koel lichtblauw, met een hele lichte shimmer die nauwelijks te zien is op de foto. Hij dekt mooi in 2 laagjes ziet er gewoon goed uit. Hij heet ‘sure azure’ en het is nummer 74. Ik weet niet of het nog steeds dat nummer is want het is nog een oud potje.

DSC07155 DSC07156

Dit is ‘Icy princess’. Wat een leuke naam! Alleen daardoor is ‘ie al wat winters. Het is een zilveren kleur met een klein beetje shimmer erin. Hij dekt in 2 laagjes. Hij is ook heel mooi om als een soort topcoat over de vorige te doen! Ik vind dat hij ook wel wat space-achtigs heeft..

Dit zijn de 3 nagellakjes die ik had uitgezocht. Ze zijn trouwens allemaal van Essence, lekker budget dus.

Hebben jullie al mooie winterlakjes in huis?

Xx Anniek

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.