Wishlist Schotland

Deze vakantie ga ik samen met Esther naar Schotland (zoals jullie hier al hebben kunnen lezen) en wauw, wat hebben ze daar leuke merken! Ik heb echt zin om daar te gaan shoppen, ze hebben daar veel merken die ze hier niet hebben en ik ben van plan flink in te slaan, haha! Kijk je mee naar mijn wishlist?

 

Sleek Au Naturele

 

Swatches Sleek Storm

 

Sleek O so special

Als eerste Sleek. Dit make-upmerk kennen veel mensen wel denk ik, het is een heel goed merk met relatief lage prijzen. Vooral hun oogschaduwpalettes en de blush ‘Rose gold’ worden de hemel in geprezen door beautybloggers. Sleek is in Nederland nauwelijks te verkrijgen, alleen via internet kan je hun producten bestellen. Ik ben van plan een combinatie palet met bronzer, blush en highlighter te kopen en 1 of 2 mooie palettes met mooie kleurtjes, het liefst matte. Misschien au naturelle? Of toch Storm? Maar O so special is toch ook wel erg mooi..

 

Ook wil ik erg graag naar de Boots. Dit is een soort drogisterij en hier hebben ze wederom veel andere merken dan in Nederland. Ik hoop hier ook een mooie, goede kwastenset te scoren.

 

Haggis, Kellogs, het klinkt misschien een beetje stom maar ik heb echt zin om in Schotland lekker de supermarkten rond te struinen. Ik ben gek op eten en ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms ontdek je de lekkerste dingen in andere landen! Ik ben erg benieuwd wat ik allemaal tegenkom.

In Stirling (een stad waar wij vlakbij zitten) zitten allemaal superleuke winkels als Topshop, River Island, H&M, Primark, WAUW! Daar hebben ze vaak andere collecties dan in Nederland dus dat is ook wel leuk.

 

Op Beautygloss is hij wel eens voorbij gekomen, Mascha is er helemaal enthousiast over: de Glamoflauge concealer. Dit is een supergoede concealer die zelfs tattoo’s kan bedekken! Wel handig om in huis te hebben, als je iets echt hélemaal weg wilt werken.

 

Zoals jullie laatst hebben kunnen lezen in artikel heb ik laatst ‘wenkbrauwadvies’ gekregen. Ik ben nu nog op zoek naar een goed, redelijk betaalbaar wenkbrauwpoeder of -potlood. Misschien dat ik er in Schotland één kan vinden?

 

En verder laat ik me lekker verrassen, wie weet wat ik nog tegenkom! Hebben jullie nog tips voor dingen die ik echt móet aanschaffen daar?

Xx Anniek

1 reactie

  • Reply
    Eline
    29 juli, 2013 at 07:19

    Sleek is echt top, zeker een aanrader!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.