Liever m’n haar knalgroen, dan dat ik kaal ga

would you rather

Zou je liever een hele week alleen nog maar koude macaroni eten, of een hele week droog brood? En zou je liever áltijd een snotneus hebben, of altijd vingers bedekt met restjes kaaschips? Haha, ik houd hiervan! Ik zette een heleboel vervelende op een rijtje, en heb ze beantwoord. Lees (en lach!) mee!

bronbron

Je kaal laten scheren of je haar knalgroen laten verven?

Ja hoor, we beginnen maar meteen met een van mijn gevoeligste punten: mijn haar. Mijn haar is mijn alles, ik word al zenuwachtig als mijn moeder mijn puntjes bijknipt. Een ander model laten knippen, of zelfs maar laagjes, vind ik al te eng. Mja, ik weet het, ik ben een beetje een schijterd. Dus ja, kaal of knalgroen, pittige keuze… Ik denk dat ik toch voor knalgroen zou gaan. Dat is op zich nog wel op een leuke rockish manier te combineren!

Het hele jaar door in een 3-kwartsbroek lopen, of het hele jaar Crocs dragen?

Ik ken dus serieus iemand die voor een weddenschap het hele jaar door in zijn 3-kwartsbroek heeft gelopen. Verschrikkelijk lijkt me dat, zeker als ik als koukleum dat zou moeten doen. Maar, Crocs zijn toch ook wel echt heel erg, vooral als je ze al-tijd moet dragen. Stel je ze eens voor die galajurk. Meh. Toch zou ik daar uiteindelijk wel voor gaan, omdat ik in de winter met een 3-kwartsbroek aan echt doodongelukkig zou worden.

Twee jaar lang álles wat je doet moeten filmen en online moeten zetten, of een jaar lang geen internet hebben?

Een jaar lang geen internet hebben betekent dat ik moet stoppen met mijn blog. En dat wil ik niet. Echt niet. Een jaar lang alles moeten filmen (lees: ook je eerste date, de momenten waarop je onwijs boos bent) is ook niet alles, maar aangezien ik vloggen ook hartstikke leuk vind om te doen, zou ik dat toch beter volhouden. Ik ga dus voor het filmen!

beautiful lipstick

bronbron

Een MAC lipstick kopen, of een lipstick van Yves Saint Laurent?

Ai, moeilijke dit, allebei staan ze hoog bovenaan mijn wishlist! De verpakkingen van YSL zijn echt to die for, maar MAC heeft zóveel mooie kleuren in hun assortiment zitten.. Van allebei de merken heb ik nog geen enkel product, maar ik denk dat ik toch eerder een lipstick van MAC zou kopen dan een lipstick van Yves Saint Laurent. Van MAC ben ik iets zekerder van de goede kwaliteit.

Alleen nog maar fruit eten, of alleen groente?

Groente. Sowieso.

Helemaal getatoeëerd zijn, of je rechter been missen?

Lekker cru, deze vraag, haha! Sowieso ben ik al niet zo van de tatoeages, maar als je ze dan ook nog eens over je héle lichaam hebt.. Iewh, verschrikkelijk. Dan nog liever mijn rechterbeen missen. Je zet er een prothese aan en hoppakee, let’s godio.

would you rather

bronbron

Een hele week alleen nog maar droge macaroni eten, of een hele week alleen maar droog brood?

Droge macaroni! Ik eet niet zoveel brood, en als ik brood eet doe ik dat vooral omdat ik het beleg zo lekker vind. dikke lagen hummus of hagelslag GUILTY Droge pasta vind ik helemaal niet verkeerd, dat zou ik best voor een weekje uit kunnen houden.

Superintelligent zijn in een wereld vol domme mensen, of heel erg dom zijn in een wereld vol superintelligente mensen?

Hm, wat zou erger zijn? Ik kan me voorstellen dat het ongelooflijk frustrerend is als niemand iets snapt van jouw geniale ideeën, maar als je als enige in de wereld dom bent wordt er waarschijnlijk heel erg op je neer gekeken. Dan zou ik toch nog liever onwijs geniaal zijn in een wereld vol met domme mensen, en gewoon mijn eigen megagrote luchtkasteel laten bouwen met allemaal toffe snufjes en gadgets erin :D

En, waar kies jij voor? De 3-kwartsbroek of de Crocs?

Liefs Anniek

 

28 reacties

 • Reply
  Sophie
  26 maart, 2015 at 06:09

  Haha wat een onwijs leuk artikel!

 • Reply
  De Beautykoffer
  26 maart, 2015 at 06:15

  Wat super leuk bedacht van je!

 • Reply
  robin sue
  26 maart, 2015 at 08:03

  leuk artikel!

 • Reply
  Joyce
  26 maart, 2015 at 08:35

  Super leuk! Heb gelachen! Zou ik deze vragen kunnen overnemen? Kan ik ze ook beantwoorden!

  Liefs

  • Reply
   Anniek
   26 maart, 2015 at 12:45

   Ja hoor, is goed! Wel fijn als je dan even verwijst naar mijn blog :) X

   • Reply
    Joyce
    26 maart, 2015 at 13:45

    Dat doe ik zeker!

 • Reply
  Simone
  26 maart, 2015 at 08:44

  Superleuk artikel haha.

 • Reply
  Lydia
  26 maart, 2015 at 09:00

  Haha hilarisch! Ik ben het tot nu toe met al je beslissingen eens

 • Reply
  Priscilla
  26 maart, 2015 at 09:34

  Haha jeetje, dat zijn nog is lastige keuzes! In de meeste dingen kan ik me wel vinden al denk ik dat ik toch liever mijn hele lichaam zou laten tatoeëren dan dat me been eraf moet/is.

 • Reply
  Marianne
  26 maart, 2015 at 10:02

  Oh wat een leuke vragen!
  Vind je het goed als ik de vragen overneem (uiteraard met verwijzing naar jou blog) en ze op mijn eigen blog zelf beantwoord?

  • Reply
   Anniek
   26 maart, 2015 at 12:46

   Ja, is goed hoor Marianne, leuk! Ben benieuwd naar jouw antwoorden :)

 • Reply
  Denise
  26 maart, 2015 at 10:44

  Echt een ontzettend leuk artikel! We geven echt bijna overal dezelfde antwoorden op, hihi <3

 • Reply
  Evelien
  26 maart, 2015 at 10:51

  Hahaha, vette vragen en leuke antwoorden! Sowieso de 3-kwartsbroek hier. Ik zou overigens echt niet alles filmen en online zetten! Komt misschien door een creepy boek dat ik daarover gelezen heb (en eh, ik vind op de wc zitten al spannend als er iemand anders in dezelfde openbare toiletruimte is)

  • Reply
   Anniek
   26 maart, 2015 at 12:45

   Oeh, ja, wacht. Daar had ik nog niet over nagedacht, haha!

 • Reply
  4.Balou
  26 maart, 2015 at 11:33

  Ik zou ook mijn haar knalgroen verven, eraf gaat het zeker niet haha

 • Reply
  BeautyblogLaura
  26 maart, 2015 at 11:36

  Super leuk artikel! Ik zou m’n haar ook groen kleuren, ik vind het nog wel stoer staan ^^ Ik zou alleen echt niet voor crocks gaan!

 • Reply
  Ilse
  26 maart, 2015 at 12:31

  Haha, wat een leuk artikel! Heb je het Grote Dillema op dinsdag-boek al? Dat staat vol met dit soort keuzes!!

  • Reply
   Anniek
   26 maart, 2015 at 12:44

   Ja, ik zag hem laatst al liggen in de Bruna! Daar zitten ook écht leuke vragen tussen, goed voor een middagje dikke lol :)

 • Reply
  Anouk
  26 maart, 2015 at 14:06

  Haha heel tof dit. Altijd leuk om jezelf ‘dilemma’s’ voor te leggen.

 • Reply
  Iris
  26 maart, 2015 at 16:53

  Misschien valt de driekwartsbroek te combineren met een maillot?

 • Reply
  Caitlyn
  26 maart, 2015 at 17:29

  Echt een leuk artikel :)
  Moeilijk keuzes maar ik heb toch bij alle opties
  een voorkeur dus dat valt reuzemee voor mij :)
  xx

 • Reply
  Petra
  26 maart, 2015 at 19:18

  geweldig artikel, het kan natuurlijk altijd nog een tandje erger…Wat denk je van kaal of crocs?…..In mijn geval mag je dan echt de tondeuse pakken….

 • Reply
  Do
  26 maart, 2015 at 19:20

  Haha wat een leuk artikel, wat een onmogelijke keuzes..

 • Reply
  Anna
  26 maart, 2015 at 19:38

  AAAH wat een moeilijke vragen zeg, jeetje haha! Hoe kom je er bij haha. Ik zou ook gaan voor een week lang macaroni haha.

 • Reply
  Saskia | Former Parades
  27 maart, 2015 at 13:34

  Haha, superleuk artikel dit! Een beetje Dilemma op dinsdag achtig, ken je die pagina / het boekje al? :) Super grappig! Ik zou sowieso ook kiezen voor groen haar. En de Crocs. Driekwartsbroeken heb ik afgezworen zodra mijn moeder mijn kleding niet meer uitkoos, hahaha. Heel vroeger droeg ik ze, maar ik heb ze nooit erg leuk gevonden haha!

  ♥♥♥ Saskia

 • Reply
  Nicole
  27 maart, 2015 at 16:32

  Wat een leuk artikel! Wel erg lastige keuzes hoor!

 • Reply
  Riemke
  27 maart, 2015 at 19:14

  Haha super grappig dit! :) Voor mij graag groen haar, crocs, geen internet (alles filmen lijkt mij echt niet leuk, en zonder internet lijkt mij wel een uitdaging.) mac lipstick, alleen nog fruit eten, helemaal getatoeërd, een week op droog brood en intelligent. Haha. :) X

 • Reply
  Daniek
  28 maart, 2015 at 19:22

  haha heel leuk, ik zou inderdaad ook mijn haar groen verven, toevallig heb ik een keer groene dip-dye gehad…. Ik wilde me haar blauw dip-dyen maar het werd groen. Ach out of the box dan maar xD

  En ik zou denk ik dan maar voor een drie kwarts broek gaan, het is misschien niet heel modieus maar je kan er altijd nog een legging onder doen. ;)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.