Dit was de mooiste avond uit mijn leven. En ik deel hem graag met je. - GlowofbeautyGlowofbeauty

15 mei 2018

Om zeven uur ’s avonds legden we onze handdoekjes neer op het strand en doken we het ijskoude water in. De avond vervolgde, en we aten, dronken, we dansten en hadden fijne gesprekken terwijl we de zon in de zee zagen zakken. De lucht stond in vuur en vlam. Ik denk dat ik met een oprecht hart kan zeggen dat dit een van de mooiste avonden uit mijn leven was. En ik deel hem graag met je.

Naar Zandvoort aan Zee

Toen ik op zondag 6 mei het weersoverzicht bekeek en zag dat het op maandag 26 graden zou worden met volop zon, begon er iets te borrelen. Een verlangen om weer even de zilte zeelucht op te kunnen snuiven, het zand tussen mijn tenen te voelen kriebelen. Wat was dat alweer een poos geleden.

Vol enthousiasme stuurde ik een berichtje naar een aantal vriendinnen. De volgende dag streken we rond een uur of 7 ‘s avonds neer op het strand om te genieten van de zeelucht en om de zonsondergang te bekijken. En wauw, wat was dát mooi!

Zodra ik het strand opliep, gingen de schoentjes uit!

We hadden allemaal wat lekkers meegenomen. Een salade, fruit, een wit wijntje…

De zonsondergang

Na lekker gegeten en gedronken te hebben, een paar keer een duik genomen te hebben in het (ijskoude!) zeewater en schelpen gezocht te hebben, begon de zon onder te gaan. De lucht en het water kleurden oranje.

Terwijl de zon onder ging maakte ik met Daniëlle een wandelingetje langs de kustlijn, en we schoten wat foto’s. Ik droeg deze avond mijn gebloemde midijurk, welke lekker luchtig en zomers is!

De lucht werd mooier en mooier, wauw! Magisch!!

Hoewel de zon rond een uur of tien al nergens meer te bekennen was, bleef het water nog heel lang mooi verlicht. We bleven dan ook nog een tijdje zitten, tot de sterren tevoorschijn kwamen. Uiteindelijk zaten we om half 12 weer in de trein, moe maar ontzettend voldaan.

Wat was dit een mooie ervaring.


Wat is de laatste keer dat jij een zonsondergang bekeken hebt?

Liefs Anniek

P.s. Benieuwd naar de mooiste ochtend uit mijn leven? Daar schreef ik 3 jaar geleden over.

12 comments on “Dit was de mooiste avond uit mijn leven. En ik deel hem graag met je.”

  15 mei, 2018

  De foto’s zijn echt waanzinnig mooi! Je verklapte het gisteren al een beetje op instagram en ik was zo benieuwd. Het ziet er inderdaad uit als een fantastische dag, heerlijk op het strand!


  15 mei, 2018

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik heb in oktober een zonsondergang in Turkije gezien, die lucht was echt zoooo bizar mooi <3

  Anniek
  25 mei, 2018

  Oh, klinkt ook ontzettend fijn! Zeker met zo’n hele vakantie/buitenlandsfeer die dan om je heen hangt!


  15 mei, 2018

  Wat een ontzettend mooie foto’s!!! Ik ben aankomende zondag ook in Zandvoort, nu krijg ik toch wel de kriebels als het weertje lekker is haha! Liefs


  15 mei, 2018

  Echt prachtig! Ik ben dit jaar nog niet naar het strand geweest, maar ik vind het wel altijd mooi om de zon in de zee te zien zakken.


  15 mei, 2018

  Dat klonk als een geweldige avond! Hele mooie foto’s, waar je echt op straalt! :)

  Anniek
  25 mei, 2018

  Ah, heel lief, leuk om te horen! 💛💛


  15 mei, 2018

  Wauw, wat klinkt dit als een geweldige avond. Krijg er spontaan een vakantiegevoel van. En prachtige foto’s weer!


  15 mei, 2018

  Wauw wat een mooie foto’s! De laatste zonsondergang was volgens mij 17 februari toen mijn vriend en ik een fotoshoot hadden in Utrecht. We waren toen 5 jaar samen!

  Anniek
  25 mei, 2018

  Ah wat leuk, tof om dan samen foto’s te maken op zo’n bijzondere datum! Nog gefeliciteerd ☺


  15 mei, 2018

  Supermooie foto’s!!!


  18 mei, 2018

  Wooow Anniek, zo’n mooie foto’s! Ziet eruit als de perfecte avond :) Liefs!